Ανακοίνωση για την φωτιά στη Μεσσαπία από τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό Τμήμα Χαλκίδας

Λήξη της αποστολής του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού στην πυρκαγιά στο Μακρυμάλλη Ευβοίας δόθηκε στις 21.00, 15/8/19 με την συγκατάθεση του Υπαρχηγού Πυροσβεστικής Υπηρεσίας κ. Κολοκούρη και του Προέδρου ΕΕΣ Δρ. Αυγερινού.

Πάραυτα ο δρόμος παραμένει μακρύς για την Πυροσβεστική Υπηρεσία, τους Φορείς και τους πολίτες της περιοχής, στη διάθεση των οποίων παραμένουμε σε πλήρη ετοιμότητα.


Τα συγχαρητήρια είναι λίγα για την υπερπροσπάθεια των πυροσβεστών, εμμίσθων και εθελοντών, της Πολιτικής Προστασίας, του Δήμου Διρφυων Μεσσαπιων, της Περιφέρειας Στέρεας Ελλάδας, των Σωμάτων Ασφαλείας, των Ενόπλων Δυνάμεων, των εθελοντών και των πολίτων στην μάχη ενάντια στην πύρινη λαίλαπα.

Το Περιφερειακό Τμήμα ΕΕΣ Χαλκίδας θα ήθελε να ευχαριστήσει θερμά την Πυροσβεστική Υπηρεσία και την Πολιτική Προστασία για την άψογη συνεργασία στο πεδίο, τον Δήμο Διρφυων Μεσσαπιων για την Διοικητική Μέριμνα και την παροχή χώρων Υγειονομικού Σταθμού και καταλύματος, το Σώμα Ελλήνων Προσκόπων για την βοήθεια στις φορτώσεις νερών και εξοπλισμού, τις επιχειρήσεις Σταθμός, Ακριώτης, Ευβοϊκή Ζύμη, μεταξύ άλλων. για παροχή τροφίμων και νερού και τέλος τους ανώνυμους πολίτες οι οποίοι συνέδραμαν με το στέρημα τους σε τροφή και νερό για τους πυροσβέστες, στρατιώτες και εθελοντές πρώτης γραμμής.

Στην τριήμερη αποστολή του ΕΕΣ συμμετείχαν συνολικά 55 εθελοντές από τα Σώματα Σαμαρειτών Χαλκίδας, Αθήνας, Πειραιά και Νέας Σμύρνης, όπως και από τα Σώματα Νοσηλευτικής και Κοινωνικής Προνοίας του Περιφερειακού Τμήματος ΕΕΣ Χαλκίδας.

Το ΔΣ του Περιφερειακού Τμήματος ΕΕΣ Χαλκίδας ευχαριστεί ιδιαίτερα τους εθελοντές των προαναφερθέντων Τμημάτων οι οποίοι με αυταπάρνηση και ανθρωπισμό, εντός εορταστικής περιόδου, ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα των συνανθρώπων τους.
Ο επαγγελματισμός, η αδελφικότητα και ο ανθρωπισμός σας ήταν υποδειγματικός.

Με εκτίμηση

Για το ΔΣ.
Ιωάννης Δεληγιάννης
Πρόεδρος
Περιφερειακό Τμήμα ΕΕΣ Χαλκίδας


Σχόλια