Στον ΑΟ Σταυρού θα συνεχίσει την ποδοσφαιρική του καριέρα ο Αλέξανδρος Οσμάνι.



Την περσινή περίοδο ο 18χρονος αμυντικός αγωνίστηκε στην Καστέλλα, με τη φανέλα της οποίας πήρε αρκετές συμμετοχές ως βασικός (24 & άλλες τρεις ως αλλαγή) στο περσινό πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣΕ. Ξεκίνησε την πορεία του στο ποδόσφαιρο απ’ τις ακαδημίες του Ηρακλή Ψαχνών, ενώ αγωνίστηκε και τρεις φορές στην ανδρική ομάδα, στη μεγάλη κατηγορία του ευβοϊκού ποδοσφαίρου.


‘H περσινή σεζόν με την Καστέλλα με βοήθησε αγωνιστικά να πάρω πολλές εμπειρίες. Φέτος είχα προτάσεις από 2-3 ομάδες της Α’ ΕΠΣΕ, τελικά όμως προτίμησα να πάω στην ομάδα του Σταυρού, διότι οι άνθρωποι της ομάδας μου έδειξαν απ’ την πρώτη στιγμή ότι με θέλουν πολύ στην ομάδα τους’, ανέφερε για τη μεταγραφή του o Οσμάνι, ενώ για την παλιά του ομάδα την Καστέλλα ευχήθηκε ‘να πάει όσο καλύτερα γίνεται στο νέο πρωτάθλημα της Β’ ΕΠΣΕ’.
https://eviasports.gr/2019/09/03/%cf%83%cf%84%ce%bf%ce%bd-%ce%b1%ce%bf-%cf%83%cf%84%ce%b1%cf%85%cf%81%ce%bf%cf%8d-%ce%bf-%ce%bf%cf%83%ce%bc%ce%ac%ce%bd%ce%b9/?fbclid=IwAR0opp6Mnam5vyXubdIZs1m_Fxl7_UuwdWz05qn7kfTh6wgtxtn46jdQoUc

Σχόλια