Α’ ΕΠΣΕ: Ηρακλής Ψαχνών-Αιδηψός 3-0

Ο Ηρακλής Ψαχνών επικράτησε με 3-0 της Αιδηψού, για την τέταρτη αγωνιστική της μεγάλης κατηγορίας του ευβοϊκού ποδοσφαίρου.


Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν δυνατά το παιχνίδι και στο 5′ είχαν την πρώτη καλή στιγμή με κεφαλιά του Στεργίου που έφυγε λίγο άουτ, ενώ ίδια η κατάληξη με κεφαλιά του Μήτρου στο 18′ και ελάχιστα άουτ κατέληξε μακρινό σουτ του Γκαράνη στο 25′, σημαντική και η ευκαιρία του 30ου λεπτού με τον Ρεπετσά να μην καταφέρνει να σκοράρει εξ επαφής. Τελικά η ομάδα των Ψαχνών άνοιξε το σκορ στο 33′ όταν μετά από αρχικό σουτ του Σταματάκου που έδιωξε με τα πόδια ο Κυριακού, ο Μαναρίτσας στην επαναφορά με ωραίο πλασέ έκανε το 1-0. Ο ίδιος ήταν ο σκόρερ και του δεύτερου τέρματος των γηπεδούχων, λίγο πριν την ανάπαυλα, με δυνατό σουτ.


Στην επανάληψη ο Ηρακλής συνέχισε να υπερέχει, δημιούργησε και άλλες καλές στιγμές και σημείωσε ακόμη ένα γκολ με σουτ του Σταματάκου στο 62′, ενώ οι φιλοξενούμενοι είχαν μια καλή στιγμή λίγο πιο πριν με τον Μακρή να μην καταφέρνει να σκοράρει στο 60′ σε κενή εστία,

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Βελέντζας/Κηρύκος-Κοντογιαννίδης.

ΓΚΟΛ: 33′ & 45′ Μαναρίτσας, 62′ Σταματάκος.

Ηρακλής Ψαχνών (Θανάσης Μεθενίτης): Μπιμπάι, Ζουλιώτης, Τσατσαρώνης, Μπαλόζι, Ρεπετσάς (82′ Ρουμελιώτης), Τσολάκος, Σταματάκος (68′ Π.Δ. Σκριβάνος), Γκαράνης (79′ Αλαφάκης), Μαναρίτσας (71′ Μουτουσίδης), Στεργίου, Μήτρου.

Αιδηψός (Θανάσης Γουρνάς): Κυριακού, Β. Σαββόπουλος, Αναστασιάδης, Γιουκάι, Γλύκος, Καππές, Φώτου (90′ Καρμάι), Ν. Αναγνώστου, Α. Μπιμπάι, Ι. Μπιμπάι, Μακρής (73′ Σαμπάι).
eviasports

Σχόλια