Ξεπέρασε κάθε προσδοκία η 9η εθελοντική αιμοδοσία Διρφύων-Μεσσαπίων. Φωτογραφικό υλικό

Κάθε εθελοντική αιμοδοσία που γίνεται στον Δήμο Διρφύων-Μεσσαπίων είναι πιο επιτυχημένη από την προηγούμενη, χάριν στην ευαισθητοποίηση των πολιτών και όχι μόνο. Στην χθεσινή αιμοδοσία προσήλθαν πάνω από 200 άτομα και από αυτά έδωσαν αίμα γύρω στα 180, δίνοντας για ακόμη μία φορά το ηχηρό μήνυμα, ότι δέκα λεπτά από τον χρόνο μας μπορεί να σώσουν μια ανθρώπινη ζωή, η οποία είναι ότι πολυτιμότερο υπάρχει σε αυτόν τον κόσμο. Σε όλους αυτούς τους αιμοδότες αξίζουν πάρα πολλά συγχαρητήρια. Επίσης πολλά συγχαρητήρια αξίζουν στην επιτροπή αιμοδοσίας του Δήμου Διρφύων-Μεσσαπίων γι την όλη διοργάνωση αλλά και στους γιατρούς του νοσοκομείου και στους χορηγούς.

Εχθές στον χώρο που διεξαγόταν η αιμοδοσία βρισκόταν και ομάδα εθελοντών δοτών μυελού των οστών Χαλκίδος προς ενημέρωση για το πως μπορεί να γίνει κάποιος εθελοντής δότης. Ακόμη υπήρχε κουμπαράς για τον μικρό Παναγιώτη-Ραφαήλ.
Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια σε όλους όσους συμμετείχαν, δίνοντας το μήνυμα ότι κάποια πράγματα, όπως η αιμοδοσία, είναι ουσιαστικά και δεν γίνονται απλά για το φαίνεσθαι.

















































Σχόλια