Επιτροπή Αιμοδοσίας Διρφύων-Μεσσαπίων για την 9η εθελοντική αιμοδοσία

                     
 Η ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΤΟΥ ΜΠΟΡΩ ΕΙΝΑΙ ...ΤΟ ΚΑΝΩ !!!
Οι κάτοικοι του Δήμου Διρφύων –Μεσσαπίων έστειλαν γι ακόμη μια φορά  μήνυμα ΑΓΑΠΗΣ ΚΙ ΕΛΠΙΔΑΣ ...με την συμμετοχή τους στην 9η Εθελοντική Αιμοδοσία της Τράπεζας Αίματος του Δήμου Διρφύων – Μεσσαπίων .
   Η ανταπόκριση του κοινού κι αυτή τη φορά ήταν μεγάλη κι έκανε την προσδοκία χαρά απέραντη !!!!

  Η Επιτροπή Αιμοδοσίας του Δήμου Διρφύων – Μεσσαπίων αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει τους εθελοντές Αιμοδότες του Δήμου και όχι μόνο , που ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα της 9ης Εθελοντικής Αιμοδοσίας , έσπευσαν να δώσουν αίμα για την ενίσχυση της Τράπεζας Αίματος  του Δήμου .
Αγαπητοί Αιμοδότες ,
Σας εκφράζουμε  την ευγνωμοσύνη  ,  για την αλληλεγγυη και την προσφορά  σας !!! Καταφέρατε να ενισχύσετε το  ανθρωπιστικό έργο της Αιμοδοσίας του οποίου το υλικό είναι ο άνθρωπος και η θέληση για προσφορά .
Με χαρά μας είδαμε να συγκεντρώνεται μεγάλος αριθμός απο  πολύτιμες φιάλες αίματος , ενω η προσπάθεια στηρίχθηκε κι απο επιπλέον άτομα τα οποία επιθυμούσαν αλλά δεν μπόρεσαν να δώσουν για ιατρικούς λόγους .
Γι άλλη μια φορά δημιουργήθηκε ένα γιορτινό κλίμα στο χώρο του Γυμνασίου Ψαχνών , όπου γέμισε με γελαστούς ανθρώπους κάθε ηλικίας με διάθεση αλληλεγγύης  κι αγάπης . Η κοινωνία του Δήμου Διρφύων –Μεσσαπίων αγκάλιασε την Αιμοδοσία και είναι φανερό πως την έκανε πλέον μέρος της κουλτούρας της , συνειδητοποίσαν οι πολίτες την ανάγκη και την σημασία της τακτικής αιμοληψίας , γιατί η ανάγκη υπάρχει πάντα , συνειδητοποίησαν οτι το ΑΙΜΑ αφορά όλους μας !!!
Οι άνθρωποι κάθε ηλικίας έδωσαν ΑΙΜΑ γιατί στην ψυχή τους περίσσευε ΑΓΑΠΗ , περίσσευε ΦΡΟΝΤΙΔΑ για τον συνάνθρωπο !!!
Γι ακόμη μια φορά ...ΟΙ ΠΡΑΞΕΙΣ  των ανθρώπων έγραψαν ιστορία !!!
Ένα τεράστιο ευχαριστώ στο προσωπικό του Νοσοκομείου Χαλκίδας του τμήματος Αιμοδοσίας , χάρη στους οποίους γίνεται πραγματικότητα κάθε φορά αυτή η προσπάθεια . Γι άλλη μια φορά εργάστηκαν πρόθυμα , ακούραστα με υπέρμετρο ζήλο . Κατέβαλλαν κάθε προσπάθεια ώστε να είναι η διαδικασία
ευχάριστη για τον κάθε αιμοδότη , δεν έχασαν λεπτό το χιούμορ και το χαμόγελο τους !!!
Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια , γιατί σεβόμενοι τις ανάγκες και την εργασία των αιμοδοτων ξεκίνησαν νωρίτερα απο την προβλεπόμενη ώρα και δεν σταμάτησαν λεπτό μέχρι να εξυπηρετηθεί κι ο τελευταίος αιμοδότης .Η συμβολή τους σπουδαία και τους αξίζει ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ !!!

                                         Με εκτίμηση
                 Επιτροπή Αιμοδοσίας Δήμου Διρφύων –Μεσσαπίων

Σχόλια