Σύλλογος Νικόλαος Κριεζώτης: Παρουσίαση του βιβλίου Ιχνηλατώντας το παρελθόν, διαμορφώνουμε το μέλλον. της Αργυρώς Αρβανιτά.


Την  ερχόμενη Κυριακή  3 Νοεμβρίου στο αμφιθέατρο της Περιφερειακής Ενότητας Εύβοιας στη Χαλκίδα, στις 11:30΄ το πρωί θα παρουσιαστεί ένα βιβλίο τοπικής ιστορίας που είναι σημαντικό να το παραβρεθούμε όλοι μας.. Το βιβλίο αυτό αναφέρεται στην Τριάδα Εύβοιας, στη ζωή και τους αγώνες του Νικολάου Κριεζώτη, στους απογόνούς του,  στο αρχοντικό του, εμπλουτίζεται από σπάνιες φωτογραφίες της οικογένειας Κριεζώτη και έχει τίτλο «Ιχνηλατώντας το παρελθόν διαμορφώνουμε το μέλλον»  Το εκδίδει ο  εξωραϊστικός σύλλογος Τριάδας Ν. Κριεζώτης και  συγγραφέας είναι η δασκάλα Αργυρώ Αρβανιτά. Χρηματοδοτήθηκε από την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας και τον Δήμο  Διρφύων  Μεσσαπίων.

  Θα το προλογίσουν ο ομότιμος  καθηγητής του ΕΚΠΑ, καθηγητής Νεότερης Ιστορίας και Διδακτικής κ. Λεοντσίνης Γεώργιος και ο Ιστορικός Σχολικός Σύμβουλος κ. Γαβριήλ Παντιώρας, ενώ αποσπάσματα θα διαβάσουν μέλη του Συλλόγου Δασκάλων και Νηπιαγωγών Χαλκίδας.

Σχόλια