Α.Ο.Πισσώνα- Ολυμπιακός Χαλκίδας : Στην επανάληψη καθάρισε η Φορτούνα

Την τρίτη του διαδοχική  νίκη πέτυχε στο πρωτάθλημα ο Πισσώνας επικρατώντας με 2-0 του Ολυμπιακού Χαλκίδας.

Σίγουρα πέρα του αγωνιστικού κομματιού αυτό που αξίζει να αναφέρουμε είναι η αξιέπαινη προσπάθεια της Διοίκησης των γηπεδούχων που με πρωτοβουλία της οι εισπράξεις του παιχνιδιού διατέθηκαν για την ενίσχυση του μικρού Παναγιώτη -Ραφαήλ και τον αγώνα ζωής που δίνει ο ίδιος.


Στην προσπάθεια αυτή εκτός των φιλάθλων συμμετείχαν οι Διοικήσεις και οι ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων.

Στο γήπεδο παραβρέθηκαν ο Δήμαρχος Διρφύων -Μεσσαπίων κ. Γιώργος Ψαθάς καθώς και η αρχηγός της αντιπολίτευσης κ. Τζοβάννα Γκόγκου-Λιαλιάρη

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι οι γηπεδούχοι παρά την υπεροχή τους στο πρώτο μέρος δεν κατάφεραν να διασπάσουν την καλοστημένη αμυντική γραμμή των Κόκκινων οι οποίοι από την πλευρά τους προσπαθούσαν να χτυπήσουν σε κάποια κόντρα επίθεση.

Στην επανάληψη ο Πισσώνας αύξησε την πίεσή του μεταφέροντας το παιχνίδι στην εστία του Ολυμπιακού Χαλκίδας.



Στο 68΄ ο Πισσώνας κέρδισε πέναλτι σε μαρκάρισμα του Μουστάκα  από αμυντικό του Ολυμπιακού με τον ίδιο να αναλαμβάνει την εκτέλεση βάζοντας την ομάδα του μπροστά στο σκορ.

Το γκολ αυτό έλυσε τα πόδια των ποδοσφαιριστών του Βασίλη Ντέμη που στη συνέχεια κλείδωσαν τη νίκη στο 83΄ με πλασέ του Μ.Αντωνίου.

Αυτή ήταν η τρίτη σερί νίκη για την Φορτούνα η οποία στις τρεις πρώτες αγωνιστικές δεν έχει δεχτεί γκολ και φιγουράρει στην πρώτη θέση της βαθμολογίας έχοντας ως συγκάτοικο τον Κύζικο Ν.Αρτάκης.



Πισσώνας (Βασίλης Ντέμης): Στόγιος, Κόκα, Ε. Τρίκκας, Α. Αντωνίου, Π. Τρίκκας, Χρυσός (63′ Βογιατζής), Νιάρχος (67′ Τοτός), Καρράς, Μουστάκας, Τσώκος, Παπαχριστόπουλος (79′ Μ. Αντωνίου).

Ολυμπιακός Χαλκίδας (Γιάννης Οικονόμου): Μιχαήλ, Κατής, Αθανασίου, Σίδερης, Τσιαρβούλας, Γκάγκαρης (78′ Σεφερλής), Φούρλης, Σόλα, Οικονόμου (60′ Τζίδρας), Τσέτα (72′ Πέτσας), Ράνα.

Δυνατά και Αθλητικά

Σχόλια