Με επιτυχία η προσφορά αγάπης για τα παιδιά του Δήμου μας αλλά και για τον μικρό Ραφαήλ.

Το πιο δυνατό ρήμα στον κόσμο είναι το ρήμα αγαπώ. Κατόπιν το δεύτερο πιο δυνατό είναι το ρήμα βοηθώ. Πολλές φορές έχει τονιστεί ότι όλοι μαζί αν βοηθήσουμε συνανθρώπους μας, που έχουν ανάγκη μπορούμε να επιτύχουμε πάρα πολλά. Αυτό επιτεύχθη και την Παρασκευή στην εκδήλωση που διοργάνωσε ο Δήμος και η ΔΗΚΑΔΙΜΕ για την συλλογή σχολικών ειδών για τα παιδιά του Δήμου μας, που δεν μπορούν να πάρουν τα απαραίτητα για το σχολείο τους. Και επειδή όλα τα παιδιά του κόσμου είναι ίσα, κατάφεραν να μαζευτούν πάρα πολλά είδη, ξεπερνώντας κάθε προσδοκία.

Όμως η παρούσα εκδήλωση είχε και ως σκοπό την συλλογή χρημάτων για τον μικρό Παναγιώτη Ραφαήλ, που έχει την ανάγκη μας και η ευαισθητοποίηση όλων, όπως όλα δείχνουν, θα καταφέρει να στείλει το μικρό αγγελούδι στην Αμερική να γίνει καλά. Έτσι το επιμελητήριο σε συνεργασία με τον Δήμο είχε Bazaar για το λόγο αυτό. Παρών ήταν και ο αντιπρόεδρος του επιμελητηρίου.
Συγκινητική η όλη βραδιά που συγχαρητήρια αξίζουν στους Συλλόγους Πολέμαρχο του Γιώργου Αγραφιώτη, ELENACTION της Έλενας Τζιφή, Victorious Karate club των αδερφών Αρνάρη, Αρετή της Μαρίας Αναστασίου που έντυσαν την όλη βραδιά αλλά και τον Κώστα Ψαθά που τραγούδησε. Συγχαρητήρια σε όλους που βοήθησαν την όλη προσπάθεια αλλά και τον καθέναν πολίτη για την ευαισθητοποίησή του.

Σχόλια