Παίξαμε και γελάσαμε στο ΚΑΠΗ της Μακρυκάπας. Ας δίνουμε ένα χάδι και μια αγκαλιά στους παππούδες και τις γιαγιάδες μας.

Ποιος μας είπε ότι το παιχνίδι, η χαρά, η ανεμελιά και  οι ώρες ξεγνοιασιάς ότι είναι προνόμιο των μικρών παιδιών; Επειδή όλοι μας κρύβουμε ένα μικρό παιδί μέσα μας ακόμη και οι παππούδες μας και οι γιαγιάδες μας, όλοι μας πρέπει να βρίσκουμε τρόπους ώστε να το βγάζουμε αυτό το παιδί πιο συχνά έξω. Αυτό επιδιώξαμε και την Δευτέρα στα ΚΑΠΗ της Μακρυκάπας με την ΔΗΚΑΔΙΜΕ και σε συνεργασία με το Κέντρο ημέρας "Αγία Ειρήνη" Alzheimer Χαλκίδος.
Γίναμε όλοι για λίγο παιδιά , παίξαμε, γελάσαμε αλλά και ενημερωθήκαμε για το πως είναι ωραίο να συμπεριφερόμαστε στους παππούδες μας και τις γιαγιάδες μας, από την νοσηλεύτρια και δημοτική σύμβουλο κα Αναστασία Καρατζά. Ένα χάδι, μια αγκαλιά και θαλπωρή κάνουν τη διαφορά. Κινήσεις απλές, αλλά τόσο ουσιαστικές που δεν τις πραγματοποιούμε ούτε καν στις καθημερινές μας σχέσεις. Τελικά μήπως να ξεκινήσουμε από σήμερα;
Συγχαρητήρια στην ΔΗΚΑΔΙΜΕ και στην πρόεδρο της κα Μύταλα για την διοργάνωση, στην Νίκη Καραγκούνη, στην Αναστασία Καρατζά, στην Ευαγγελία Αγγελίδου, στην Χριστίνα Καλαβρή, στην Άννα Μαρία για την ολη εκδήλωση. 
Παρόντες πέραν των παραπάνω ήταν η επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης κα Γκόγκου, ο δημοτικός σύμβουλος της αντιπολίτευσης κος Σιμιτζής, ο εφημέριος του χωριού, η κα Αλαφάκη και πολλοί ακόμη. 

Σχόλια