Δήμος Διρφύων-Μεσσαπίων: Σεβαστείτε το περιβάλλον

Πολλές φορές έχει γίνει αναφορά για το σεβασμό προς το περιβάλλον, στο οποίο ζούμε και αναπνέουμε. Εάν το ρυπαίνουμε, το μολύνουμε και το καταστρέφουμε, να ξέρουμε ότι οι συνέπειες θα απασχολήσουν εμάς και τους απογόνους μας.

Όπως βλέπετε και στην φωτογραφία, από την μεριά του Δήμου τοποθετήθηκε πινακίδα, ώστε τα σκουπίδια να μην πετιούνται οπουδήποτε και να τα ρίχνουμε στους κάδους. Απο εκεί και πέρα όμως όλοι μας πρέπει να αποκτήσουμε συνείδηση περιβαλλοντική για να μην δούμε άσχημα αποτελέσματα στο μέλλον. Χωρίς συνείδηση δεν μπορούμε να πάμε μπροστά. Και για να γίνει αυτό πρέπει να ενωθούμε όλοι μαζί και να αρχίσουμε να κινούμαστε προς αυτή την κατεύθυνση. Ημερίδες, ομιλίες και πολλές ενημερωτικές εκδηλώσεις θα βοηθήσουν περαιτέρω σε κάτι τέτοιο. Και όσοι παραβαίνουν και μολύνουν το περιβάλλον θα πρέπει να τιμωρούνται.
Τέλος θα ήθελα να σημειώσω ότι όσοι θέλουν να βγάζουν κλαριά ή οτιδήποτε άλλο, που δεν μπορεί να τα εναποθέσει σε κάδο, να ενημερώνει πριν στο τηλέφωνο του εργοταξίου 22280-22739 και κατόπιν συνεννοήσεως να έρχεται όχημα του Δήμου και να τα παραλαμβάνει αμέσως. 

Σχόλια