ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ- ΠΑΝΤΡΙΑΔΙΚΟΣ 3-0



Ο Ηρακλής Ψαχνών κέρδισε τον Παντριαδικό με 3-0 και παραμένει στην κορυφή της βαθμολογίας της μεγάλης κατηγορίας του ευβοϊκού ποδοσφαίρου, έπειτα απ’ την ολοκλήρωση και της όγδοης αγωνιστικής.



Οι γηπεδούχοι είχαν την πρώτη καλή στιγμή του αγώνα με αρχικό σουτ του Ζουλιώτη και απόκρουση του Τζαβάρα, ενώ στην επαναφορά δεν μπόρεσε με πλασέ ο Μαναρίτσας να σκοράρει. Στο 25′ νέα καλή στιγμή για την ομάδα των Ψαχνών σε φάση τετ-α-τετ με τον Σταματάκο να πλασάρει και τον πορτιέρο του Παντριαδικού να μπλοκάρει, ενώ ίδια ήταν η κατάληξη στο δυνατό σουτ του Μαναρίτσα στο 45′. Το ημίχρονο ολοκληρώθηκε με τους φιλοξενούμενους, που προσπαθούσαν να γίνουν επικίνδυνοι με αντεπιθέσεις, να στέκονται πολύ καλά.

Τελικά ο Ηρακλής άνοιξε το σκορ στο ξεκίνημα της επανάληψης με τέρμα του Μαναρίτσα και στο 55′ ο Σταματάκος με εύστοχο χτύπημα πέναλτι έκανε το 2-0 (στη φάση του πέναλτι αποβλήθηκε ο Κικίδης, ενώ ακολούθησε μικρή διακοπή του αγώνα λόγω συμπλοκής παιχτών). Το τελικό αποτέλεσμα διαμορφώθηκε στο 75′ με διαγώνιο σουτ του Ζουλιώτη.

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Φώτης/Τσιφλάκος-Ρουμπής.

ΓΚΟΛ: 75′ Ζουλιώτης.

Ηρακλής Ψαχνών (Θανάσης Μεθενίτης): Μπιμπάι, Ζουλιώτης, Τσατσαρώνης, Μπαλόζι, Ρεπετσάς, Τσολάκος (14′ Σπανός λ.τ.), Σταματάκος, Γκαράνης, Μαναρίτσας (62′ Γκάβαλης), Π.Δ. Σκριβάνος (74′ Στεργίου), Μήτρου (58′ Π.Λ. Σκριβάνος).

Παντριαδικός (Βασίλης Τσιμιχόδημος): Τζαβάρας, Κοροβέσης, Κικίδης, Γκρινιάρης, Ξυφαράς, Γούναρης (80′ Νεσίμι), Ματράκας (80′ Χρόνης), Πασάι, Μπαϊμπάκης (58′ Χασανλάρι), Λούρος, Πατερίτσας (74′ Μυτάκης).

Σχόλια