Απινιδωτες στα σχολεία του Δήμου Χαλκιδέων τοποθέτησε η Ελένη Μιτζιφίρη. Πολύ όμορφη κίνηση για τα σχολεία και του Δήμου μας.

Απινιδωτες στα σχολεία της αρμοδιότητας της τοποθέτησε η πρόεδρος της Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής του Δήμου Χαλκιδέων.

Ελένη Μιτζιφίρη:Σχολική Επιτροπή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Χαλκιδέων. Τοποθέτηση αυτόματων Απινιδιτών στα σχολεία αρμοδιότητάς μας! Γιατί σε περίπτωση ατυχήματος σου απομένουν 9′ για να μην εξελιχθεί σε δυστύχημα. Οι πρώτοι απινιδωτές θα έχουν εξοπλίσει τα πρώτα σχολεία μέχρι τέλους του ημερολογιακού έτους και θα ολοκληρωθούν μέχρι τέλους του διδακτικού. Θα ακολουθήσουν σεμινάρια πρώτων βοηθειών και χρήσης απινιδωτή σε όλα τα σχολεία και επιμόρφωση όλων όσων εμπλέκονται με την εκπαιδευτική διαδικασία. Εκπαιδευτικοί, μαθητές και ευπρεπίστριες.

eviavima
Υποσημείωσή μου: Θα ήθελα να προτείνω κάποια παρόμοια κίνηση να γίνει και στα σχολεία του Δήμου Διρφύων-Μεσσαπίων τόσο της Δευτεροβάθμιας όσο και της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης. Και αρχικά αν δεν είναι εφικτό σε όλα, τουλάχιστον σε κάποια από αυτά. Θα ήταν μια πάρα πολύ καλή κίνηση. 

Σχόλια