Ομάδα Δημιουργικής απασχόλησης Εθελοντών ΑΜΕΑ Διρφύων-Μεσσαπίων: Τι μορφή έχουν οι άγγελοι;

Παραμονή των Αγίων Ταξιαρχών σήμερα και δεν θα μπορούσα να μην αναφερθώ με λίγα λόγια στους Αγγέλους μας. Μην περιμένετε όμως να μιλήσω με χωρία από την Παλαιά και την Καινή Διαθήκη ή την Ιερά Παράδοση, αλλά θα αναφερθώ στο πως βλέπουν τους αγγέλους άνθρωποι με ιδιαιτερότητες.

Για άλλους οι άγγελοι έχουν μορφή νεαρού άνδρα με μακριά καστανά ή ξανθά μαλλιά, με γαλάζια μάτια, με ρούχα λευκά και φτερά λευκά. Για άλλους έχουν μορφή γυναίκας με παρόμοια χαρακτηριστικά με τα παραπάνω. Για άλλους δεν έχουν φύλο. Για άλλους είναι είτε άνδρες είτε γυναίκες με πράσινα ρούχα, σαν το πράσινο της φύσης, και με πράσινα φτερά. Για άλλους φορούν μαύρα ρούχα και μαύρα φτερά. Για άλλους είναι πουλιά και για άλλους έχουν ανθρώπινη μορφή και παίζουν κάποιο μουσικό όργανο, όπως λύρα, αυλό, τρομπέτα κ.ο.κ.
Αυτά ανέφεραν άνθρωποι με ιδιαιτερότητες στο ερώτημα που τους τέθηκε πως είναι για αυτούς οι άγγελοι. Εσείς έχετε αφήσει ποτέ την φαντασία σας να δημιουργήσει πως θα θέλατε να ήταν ο δικός σας άγγελος; Για βάλτε την λίγο να τους δημιουργήσει. Και μετά δώστε του και ένα όνομα. Στο ερώτημα αυτό οι άνθρωποι με ιδιαιτερότητες έδωσαν διάφορα ονόματα όπως Παναγιώτα, Νίκο, Γιάννη και άλλα. Και οι εθελοντές έδωσαν τα δικά τους ονόματα. Και ο δικός μου άγγελος έχει το όνομα Ευτύχης.
Με αυτή την ανάρτηση θα ήθελα να ευχηθώ σε όσους και όσες γιορτάζουν αύριο χρόνια πολλά και ο δικός τους άγγελος να είναι μαζί τους. 

Σχόλια