Μας ταξίδεψαν στο φεστιβάλ χορωδιών που διοργάνωσε "Η Έκφραση" στο Αμφιθέατρο του ΕΚΠΑ στα Ψαχνά

Στον χορό ενώνουμε όλοι τα χέρια μας και στην μουσική ενώνονται όλων των ανθρώπων οι ψυχές. Αυτά τα λόγια ανέφερε κατά την πρώτη ημέρα του διήμερου φεστιβάλ χορωδιών, που διοργανώθηκε από τον Σύλλογο Γυναικών "Η Έκφραση" στο Αμφιθέατρο του ΕΚΠΑ στα Ψαχνά και στέφθηκε με μεγάλη επιτυχία. Πραγματικά όλες οι χορωδίες, με τις υπέροχες φωνές, μας ταξίδεψαν, όπως τα ωδικά πτηνά, σε χώρους μαγικούς και ονειρεμένους.
Κατά την πρώτη ημέρα του φεστιβάλ συμμετείχαν οι:
1) Ανδρικη χορωδια Αταλαντης η Πρόοδος με μαέστρο τον Γεωργιος Κοσμιδης 2) χορωδια του πολιτιστικού Συλλόγου Κατεχωνενης Μορφου-Κύπρος με μαέστρο τον Μιχάλη Χατζηβασιλείου 3) τη χορωδια μουσικού και μορφωτικού συλλόγου Ξυλοκάστρου ο Αυλός με μαέστρο τον Θεμιστοκλη Δραμη
Και 4) την οικοδέσποινα χορωδια Η Έκφραση με μαέστρο την Αγγελική Χονδρού. 
Συγχαρητήρια σε όλους τους συμμετέχοντες σε αυτή την υπέροχη γιορτή, στο Δ.Σ του Συλλόγου "Η Έκφραση" και στον Δήμο Διρφύων-Μεσσαπίων και την ΔΗΚΑΔΙΜΕ. 
Το παρόν έδωσαν ο Δήμαρχος κος Ψαθάς, οι σντιδήμαρχοι κ.κ. Ματράκας και Γιαννούτσος, η πρόεδρος της ΔΗΚΑΔΙΜΕ κα Μύταλα, οι δημοτικοί σύμβουλοι της συμπολίτευσης κα Σοφία και κος Θεοδοσίου, ο Τοπικός Σύμβουλος Ψαχνών κος Πρατζίκος, από την αντιπολίτευση η κα Γκόγκου και ο κος Κουλοχέρης, η εκπρόσωπος της Unesco κα Κομπορόζου εκπρόσωπος από την Μητρόπολη ήταν ο εφημέριος του Ι.Ν. Μεταμορφώσεως του Σωτήρος πατήρ Εμμανουήλ Νταλλαρής και ο μεγάλος καλεσμένος ήταν ο  προεδρος της Ενωσης Δ/ντων Χορωδιων Ελλάδας κος Ευστάθιος Αρβανίτης. 
Υπέροχες ήταν όλες οι ερμηνείες, που ήθελες να μην τελειώσει ποτέ εκείνη η βραδιά. 


Σχόλια