Σχολικός Κάδος Κομποστοποίησης King Wormery 400LtΠρόταση και για τα σχολεία του Δήμου μας

Ο κάδος κομποστοποίησης King Wormery αποτελεί πρότυπο Ελληνικό κάδο κομποστοποίησης με γαιοσκώληκες για την διαχείριση οργανικών φυτικών αποβλήτων. Σχεδιάστηκε και κατασκευάστηκε με στόχο να αποτελέσει το κύριο εκπαιδευτικό εργαλείο για τα σχολεία.

Η συνήθης πρακτική μέχρι τώρα στα σχολεία αφορούσε κάδους κομποστοποίησης κήπου οι οποίοι για να λειτουργήσουν σωστά απαιτούσαν κατά βάση πράσινα απόβλητα κήπου. Η τροφοδοσία τους με τα φυτικά υπολείμματα των φρούτων συνήθως οδηγούσε στην όχληση μέσω των οσμών και των μυγών.


Ο King Wormery όπως και τα οικιακά wormery στηρίζεται στην αποικία των γαιοσκωλήκων, οι οποίοι καταναλώνουν όλα τα φυτικά απόβλητα που παράγονται από τους μαθητές, παράγοντας πλούσιο κομπόστ.

Ο King Wormery αν και ιδανική λύση για σχολεία, μπορεί να λειτουργήσει και ως συνοικιακός κομποστοποιητής.
Δείτε την συνέχεια στον σύνδεσμο: http://www.ecovrs.com/products/compost-bin-king-womrery/compost-bin-king-wormery-400lt/?fbclid=IwAR2b-FYjlN8WS_5wJIJa18mr9NwSulZ6tl8ErNarGlNmjZdQ8-6HDNiL3p0

Μία πολύ ωραία πρόταση και για τα σχολεία της περιοχής μας ώστε να γνωρίσουν από κοντά τι σημαίνει κομποστοποίηση και πως αυτή γίνεται. Ας δούμε πως μπορούν να αποκτήσουν τέτοιους κάδους. 

Σχόλια