ΠΑΟ Πολιτικών – Καστέλλα 1-2: Μοιράστηκαν ημίχρονα, αποτελεσματικότεροι οι φιλοξενούμενοι!

Την νίκη με 2-1 εκτός έδρας πήρε η Καστέλλα, απέναντι στον ΠΑΟ Πολιτικών, για την 11η αγωνιστική του Βόρεου ομίλου της Β’ κατηγορίας.

Οι δύο ομάδες είχαν από ένα καλό ημίχρονο. Στο πρώτο η Καστέλλα είχε τις ευκαιρίες και τα γκολ, όταν και μπόρεσε να σκοράρει δύο φορές.




Το 1-0 έγινε στο 40′ από τον Κουβούση, ενώ στην καθυστερήσεις του ημιχρόνου η Καστέλλα διπλασίασε τα γκολ της με τον Γραμματικόγιαννη μετά από όμορφη σέντρα του Αρχοντούλη.

Στο β΄μέρος ο ΠΑΟ Πολιτικών ανέβηκε, δημιούργησε και απείλησε εκείνος και μείωσε με την κεφαλιά του Τσώκου από την σέντρα του Αντριόλα στο 64′.

Οι γηπεδούχοι πίεσαν στην συνέχεια, αλλά η ισοφάριση δεν ήρθε με αποτέλεσμα να μείνει το 1-2 μέχρι την λήξη του παιχνιδιού.

ΠΑΟ Πολιτικών (Δ. Ακριτίδης): Σταθαράς, Τσόκος, Λάζαρης Δ., Παύλου, Βλέτσας, Πύθουλας, Λάζαρης Γ., Λάμι (25′ Μποσνάκης), Χρυσικός, Σπρίνης, Ανδριόλας.

Καστέλλα (Τ. Σπυρόπουλος): Δεληγιάννης, Αρχοντούλης, Γούσιας, Παπαδόπουλος Α., Παυλίδης, Κουβούσης, Χαλίτσιος, Κώστογλου, Παπαδόπουλος Γ., Γραμματικόγιαννης, Ντεγιάννης.

Διαιτητές: Ιωάννου – Ρουμπής -Τσάλλα.

Δυνατά και Αθλητικά

Σχόλια