Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων ΑΜΕΑ: Η Ομάδα Δημιουργικής Απασχόλησης Εθελοντών ΑΜΕΑ Διρφύων-Μεσσαπίων επισκέφθηκαν το Δημοτικό Σχολείο του Βατώντα

Σήμερα η μέρα είναι αφιερωμένη παγκοσμίως στα άτομα ΑΜΕΑ. Κάτι το οποίο δεν θα έπρεπε να γίνεται για μια ημέρα και μόνο, αλλά να αποκτήσουμε όλοι μας μια καθημερινή φιλοσοφία και να εντάξουμε και αυτούς τους ανθρώπους στην κοινωνία μας, έχοντας πρόσβαση σε όλα τα δικαιώματα που πρέπει να έχει ο κάθε άνθρωπος.
Με αφορμή τον σημερινό εορτασμό μέλη της Ομάδας Δημιουργικής Απασχόλησης Εθελοντών ΑΜΕΑ του Δήμου Διρφύων-Μεσσαπίων επισκέφθηκαν το Δημοτικό Σχολείο του Βατώντα για να γιορτάσουν όλοι μαζί την ημέρα αυτή. Όλοι μαζί έγιναν μια παρέα και έπαιξαν, τραγούδησαν, γέλασαν και πέρασαν ένα υπέροχο πρωινό, δίνοντας σε όλους το μήνυμα ότι είμαστε όλοι ίσοι και δεν θα πρέπει να γίνεται κανένας διαχωρισμός μεταξύ των ανθρώπων.

Ως εθελοντές ευχαριστούμε από καρδιάς τόσο την Διευθύντρια κα Ελένη Μιντζιφίρη για την πρόσκληση και την υποδοχή, αλλά και όλο το διδακτικό προσωπικό και τους μαθητές για αυτό το υπέροχο πρωινό που μας χάρισαν.
Ανανεώσαμε το ραντεβού σε επόμενες κοινές δράσεις που θα γίνουν.

Σχόλια