Ηρακλής Ψαχνών-Ταμυναϊκός 1-1

Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 10ο λεπτό με κεφαλιά του Σπανού, έπειτα από εκτέλεση κόρνερ. Δύο λεπτά μετά η ομάδα του Αλιβερίου κέρδισε πέναλτι, (από τον Μπαλόζι, που είδε την κόκκινη κάρτα για τη συγκεκριμένη φάση) και εκτέλεσε ο Σίμωσης, με τον Μπιμπάι να αποκρούει, κρατώντας το 1-0. Στο 20′ νέα καλή στιγμή για τους φιλοξενούμενους με σουτ του Λάμπρου από καλή θέση, με τον Μπιμπάι και πάλι να αντιδρά αποτελεσματικά, ενώ πέντε λεπτά μετά σουτ του Μήτρου έφυγε άουτ. Τελικά ο Ταμυναϊκός ισοφάρισε στο 45′ όταν σε φάση διαρκείας ο Λάμπρου και με ωραίο πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, ενώ μετά από λίγο οι φιλοξενούμενοι έχασαν μεγάλη ευκαιρία με τον Σπυράκη να πλασάρει άουτ σε κενή εστία.

Στο ξεκίνημα της επανάληψης ο Ταμυναϊκός έχοντας ανεβασμένη ψυχολογία πήρε μέτρα στο γήπεδο και πίεσε, με το παιχνίδι να έχει ακόμη πιο ωραίο ρυθμό και τις δυο ομάδες να έχουν από μια καλή στιγμή με Γκάβαλη και Σίμωση αντίστοιχα, φάσεις στις οποίες οι πορτιέρο ανταποκρίθηκαν και μπλόκαραν. Στο 70′ μεγάλη ευκαιρία για τον Ηρακλή, σε φάση τετ-α-τετ ο Γκάβαλης, δεν μπόρεσε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα, ενώ στα τελευταία λεπτά οι γηπεδούχοι είχαν ακόμη δύο αξιολόγες τελικές με τον Σταματάκο (η μπάλα σταμάτησε στα πόδια αμυνομένων), όμως η τελευταία μεγάλη ευκαιρία ήταν για τους φιλοξενούμενους στις καθυστερήσεις με σουτ του Σίμωση, το οποίο απέκρουσε σωτήρια ο Μπιμπάι.
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Φώτης/Κωνστάντιος/Τσιφλάκος.
ΑΠΟΒΟΛΗ: 12′ Μπαλόζι.
ΓΚΟΛ: 10′ Σπανός-45′ Λάμπρου.
Ηρακλής Ψαχνών (Θανάσης Μεθενίτης): Μπιμπάι, Ζουλιώτης, Τσατσαρώνης, Μπαλόζι, Ρεπετσάς, Τσολάκος, Σταματάκος (88′ Μπατζέλης), Σπανός, Γκάβαλης (67′ Μαναρίτσας), Π.Δ. Σκριβάνος (52′ Γκαράνης), Μήτρου (67′ Π.Λ. Σκριβάνος).
Ταμυναϊκός (Δημήτρης Αντωνόπουλος): Ν. Μητακίδης, Δήμου, Λ. Πιλάτης, Βελαέτης, Β. Αναστασίου, Μεταξάς (83′ Πομάρες), Γιαντόμ, Σπυράκης (62′ Ζαχαριάς), Σίμωσης, Λάμπρου, Βρέττος.

Eviasports.gr

Σχόλια