Ηρακλής Ψαχνών-Ευβοϊκός Αγίου Νικολάου 4-1

Ο Ηρακλής Ψαχνών επικράτησε του Ευβοϊκού Αγίου Νικολάου με 4-1, για τη 17η αγωνιστική της μεγάλης κατηγορίας του ευβοϊκού ποδοσφαίρου, και παραμένει αήττητος στην πρώτη θέση της βαθμολογίας και στο +13 απ’ τον δεύτερο Ταμυναϊκό.




Οι γηπεδούχοι πήραν την πρωτοβουλία των κινήσεων απ’ το ξεκίνημα του αγώνα, έχοντας τα πρώτα σουτ με τον Σταματάκο στο 5′ (στα χέρια του τερματοφύλακα) και στο 10′ με τον Σπανό (πλασέ στην αριστερή γωνία έφυγε ελάχιστα άουτ), ενώ δύο λεπτά μετά κεφαλιά του ίδιου πέρασε επίσης λίγο έξω. Στο 20′ η ομάδα των Ψαχνών κέρδισε πέναλτι με τον Μήτρου, το οποίο εκτέλεσε ο Σταματάκος, στέλνοντας την μπάλα άουτ, όμως ένα λεπτό μετά ο πρώτος σκόρερ του Ηρακλή άνοιξε το σκορ τελειώνοντας επιτυχημένα φάση τετ-α-τετ με τον αντίπαλο πορτιέρο και αξιοποιώντας πάσα του Μήτρου.

Ο Μαναρίτσας διπλασίασε τα γκολ των πρωτοπόρων στο 28′ με πλασέ μέσα απ’ την περιοχή και στο τελευταίο λεπτό του πρώτου μέρος ο ίδιος από κοντά έχασε την ευκαιρία για δεύτερο προσωπικό τέρμα, στέλνοντας την μπάλα στα χέρια του Τζάβαρη. Στις καθυστερήσεις του α’ ημιχρόνου οι φιλοξενούμενοι είχαν ένα καλό σουτ με τον Αποστόλου που έφυγε ξυστά άουτ και λίγο μετά ο Μήτρου με ανάποδο ‘ψαλίδι’ έστειλε την μπάλα να περάσει λίγο πάνω απ’ τ’ οριζόντιο δοκάρι.

Ο Ρεπετσάς σκόραρε για τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι με κεφαλιά, κάνοντας το 3-0 στο 48′, έπειτα από εκτέλεση κόρνερ. Το 4-0 έγινε στο 59′ με τον Ζουλιώτη με προσωπική ενέργεια να μπαίνει στην περιοχή και αφού πέρασε και τον αντίπαλο τερματοφύλακα, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, ενώ το τελικό 4-1 διαμορφώθηκε στο 89′ με γυριστό σουτ του Τζάνου μέσα απ’ την περιοχή.

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Γκάτσος/Ιωάννου-Μούτουπας.

ΓΚΟΛ: 21′ Σταματάκος, 28′ Μαναρίτσας, 48′ Ρεπετσάς, 59′ Ζουλιώτης-89′ Τζάνος.

Ηρακλής Ψαχνών (Θανάσης Μεθενίτης): Αναστασίου, Ζουλιώτης (61′ Ρουμελιώτης), Χατζηαντωνίου, Μπαλόζι, Ρεπετσάς, Σπανός, Σταματάκος, Μπατζέλης (66′ Αλαφάκης), Μαναρίτσας, Π.Δ. Σκριβάνος (72′ Γκαράνης), Μήτρου (57′ Π.Λ. Σκριβάνος).

Ευβοϊκός Αγίου Νικολάου (Γρηγόρης Μάλλιαρης): Τζάβαρης, Εμανούελ, Ντούρμας, Ντούνας, Π. Μαραγκός (53′ Δ. Βαβουλιώτης), Νόνας, Λύκος, Τζάνος, Ανδρέου, Αποστόλου, Τόγκος (66′ Σαμαράς).

Σχόλια