Υπέροχα Δώρα λάβαμε όλοι μας στο Σεμινάριο με τον Πέτρο Ορφανό και Στέφανο Ξενάκη

Η κάθε μέρα επιφυλάσσει μοναδικά δώρα και ξεχωριστά για τον καθέναν άνθρωπο. Αυτό που χρειάζεται είναι ο καθένας από εμάς να το αντιληφθεί και να ανοίξει το υπέροχο δώρο του. Μπορεί να μην είναι μεγάλο αλλά να είναι τόσο σημαντικό, όπως το κελάηδισμα ενός αηδονιού ή το θρόισμα των φύλλων ή η μυρωδιά ενός γιασεμιού  κ.ο.κ.

Μοναδικά ήταν τα Δώρα τα οποία έλαβαν όλοι όσοι παρευρέθηκαν στο χθεσινό βιωματικό σεμινάριο, που πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα εκδηλώσεων του Γυμνασίου Ψαχνών. Δεν ήταν δώρα υλικά αλλά ουσιαστικά. Δώρα όπως τα υλικά που μας κάνουν ευτυχισμένους που μερικά από αυτά είναι η κίνηση, η αγάπη, η καλοσύνη, η στόχευση, η δράση κ.ο.κ. Μοναδικά τα βίντεο τα οποία προβλήθηκαν για όλα τα παραπάνω, τα παραδείγματα οι εικόνες και πολλά ακόμη.
Συγχαρητήρια για όλα σας μας δίδαξαν εχθές ο μοναδικός Στέφανος Ξενάκης, ο αγαπητός Πέτρος Ορφανός, αλλά και η Ομάδα Δημιουργικής Απασχόλησης ΑΜΕΑ Διρφύων-Μεσσαπίων, μέσω του υπέροχου τραγουδιού και όχι μόνο.
Συγχαρητήρια αξίζουν και στην Χριστίνα Καλαβρή για την όλη διοργάνωση και για το ότι όλα αυτά τα χρόνια είναι ένας εκ των στύλων του προγράμματος ΑΜΕΑ.
 Τα περισσότερα συγχαρητήρια βέβαια τα αξίζουν στην ΔΗΚΑΔΙΜΕ, στην Πρόεδρο κα Μύταλα αλλά πρωτίστως στον Δήμαρχο κο Ψαθά.
Το μεγαλύτερο μπράβο αξίζει σε όλους όσους παρευρέθηκαν στο παρόν σεμινάριο και πήραν τα ομορφότερα Δώρα Ζωής. Και το σλόγκαν είναι ΝΑΙ ΜΠΟΡΩ.














Σχόλια