Γ. Στούπας: ‘Πρέπει να σέβονται λίγο περισσότερο τον Ηρακλή’

Δηλώσεις του προέδρου του Ηρακλή Ψαχνών Γιώργου Στούπα, μετά το τέλος του αγώνα της ομάδας του με τον Ταμυναϊκό, για τη 18η αγωνιστική της Α’ ΕΠΣΕ.


‘Πρώτα απ’ όλα να δώσω συγχαρητήρια στην ομάδα του Ταμυναϊκού. Το ‘χω δηλώσει επανειλημμένως ότι είναι μια ομάδα που μου αρέσει, με τον τρόπο που παίζει, για το ποδόσφαιρο που παίζει και για τον προσανατολισμό του.


Όσον αφορά το παιχνίδι, δεν είμαι σε κατάσταση ήρεμη αυτή τη στιγμή, αλλά θεωρώ ότι καθοριστικός παράγοντας του 1-1 είναι ο διαιτητής και λυπάμαι για τον Στέλιο γιατί δεν το καταλαβαίνω. Δεν μίλησα πέρσι στο Αλιβέρι που μας έπαιξε με τον ίδιο τρόπο. Μας άφησε με δέκα παίχτες, με δύο κάρτες ανύπαρκτες και οι δύο. Και το είδα πολύ καλά. Και ξέρετε ότι δεν δημιουργώ εντυπώσεις, ούτε έχω μάθει να διαμαρτύρομαι.

Παίξαμε λοιπόν ένα ημίχρονο με δέκα παίχτες. Νομίζω ότι ήμασταν πολύ καλύτεροι στο δεύτερο ημίχρονο με δέκα παίχτες. Ζητήσαμε το γκολ, δεν το βάλαμε. Δεν μιλάω λοιπόν από θέμα βαθμολογίας, μιλάω γι’ αυτό που είδα και θεωρώ ότι πρέπει να σέβονται λίγο περισσότερο τον Ηρακλή και να μην πουλάνε δύναμη μες τα Ψαχνά και εκτός. Δεν θέλω να πω κάτι άλλο, θα μιλήσουμε μετά το τέλος του πρωταθλήματος για όλα, αλλά αυτή τη στιγμή είμαι εξοργισμένος.’
eviasports.gr

Σχόλια