Σταυρός-Καστέλλα 1-5: …μαζί με το χαλάζι, ΄΄έπεφταν΄΄ και τα γκολ!

Ήταν ένα ντέρμπι, από τα αρκετά, στα Μεσσάπια!
Ο νεοφώτιστος και με πολύ καλή πορεία στο πρωτάθλημα, Σταυρός, υποδέχθηκε την Καστέλλα που μετά από χρόνια επέστρεψε στην Β’ ΕΠΣΕ και βρίσκεται σε συνεχή αγωνιστική άνοδο!

Ένας πόντος χώριζε τις δύο ομάδες, που στο γήπεδο της Τριάδας, αγωνίστηκαν σ’ έναν πολύ βαρύ αγωνιστικό χώρο λόγω της βροχής που είχε προηγηθεί, ενώ έγινε ακόμα πιο βαρύς, καθώς βροχή και χαλάζι, τον δυσκόλεψαν ακόμα περισσότερο…

Μάλιστα ο διαιτητής Γιώργος Κασομούλης, αναγκάστηκε να διακόψει προσωρινά τον αγώνα στο 35′ και για ένα 20λεπτο περίπου, η έντονη χαλαζόπτωση ήταν επικίνδυνη και για την σωματική ακεραιότητα των παικτών!  Όταν βελτιώθηκε η κατάσταση ο αγώνας ολοκληρώθηκε…


Οι γηπεδούχοι του Σταυρού παρατάχθηκαν στο γήπεδο με απουσίες βασικών παικτών, λόγω τραυματισμών, αλλά και ιώσεων, ο Σταύρος Σταθαράς, παρέταξε σύνθεση ανάγκης, όπως είπε…
Οι φιλοξενούμενοι, του Τάκη Σπυρόπουλου, που κυριάρχησαν σε όλο το παιχνίδι, επιβεβαίωσαν την πολύ καλή τους κατάσταση και την συνεχή ανοδική τους πορεία και έδειξαν ότι η βαριά ήττα (1-4) από τον Ευβοϊκό Γουβών, ήταν μια παρένθεση…

Όπως εξελίχθηκε το παιχνίδι και κάτω από τις συνθήκες που έγινε, η νίκη των φιλοξενούμενων ήταν δίκαιη πέρα για πέρα, ενώ αξίζουν συγχαρητήρια στους παίκτες και των δύο ομάδων, που τα έδωσαν όλα, στον πολύ δύσκολο αγωνιστικό χώρο!

*τα γκολ και τα δοκάρια:

20′ ο Ντεγιάννης κερδίζει κόντρες λίγο έξω από την περιοχή και δεξιά, προιχωράει και στην κίνηση πιάνει κεραυνοβόλο σουτ, η μπάλα χτυπά στο δεξιό κάθερτο δοκάρι και καταλήγει στα δίκτυα, ήταν το 0-1!
31′ πολύ καλή προσπάθεια και σέντρα στην καρδιά της αντίπαλης άμυνας, από τον Τζαμίχα, εκεί ο Ρούσσος σε θέση βολής πλασάρει υποδειγματικά και ισοφαρίζει σε 1-1!
39′ ο Ντεγιάννης από αριστερά μπαίνει στην περιοχή, εκεί προσπαθεί να τον ανακόψει ο Λέκκας, που όμως τον ανατρέπει, πέναλτι, το οποίο εκτελεί ο ίδιος και δίνει πάλι το προβάδισμα στην ομάδα του, 1-2!
56′ ο Γραμματικόγιαννης, από αριστερά κοντά στην γραμμή του πλαγίου και ανάμεσα σέντρα και μεγάλη περιοχή, κάνει μια εκπληκτική εκτέλεση φάουλ και στέλνει την μπάλα στα δίκτυα του ανήμπορου ν’ αντιδράσει Φλώκου, κάνοντας έτσι το 1-3!
59′ ο Ντεγιάννης και πάλι, από δεξιά αυτή τη φορά πιάνει κεραυνοβόλο σουτ, η μπάλα χτυπά στο δεξιό κάθετο δοκάρι, ο Παυλίδης έχει ακολουθήσει την φάση, παίρνει την μπάλα και με δυνατό σουτ την στέλνει στα δίκτυα, ανεβάζοντας τον δείκτη του σκορ στο 1-4!
76′ με δυνατό σουτ ο Κουβούσης, από δεξιά και στο ύψος της περιοχής, ″σημαδεύει″ το αριστερό κάθετο δοκάρι του Φλώκου!
84′ δυνατό ευθύβολο σουτ του Κουβούση, εκπληκτική απόκρουση από τον Φλώκο, όμως ο επερχόμενος Γούσιας, κερδίζει την μπάλα και με πλασέ κάνει το τελικό 1-5!
Αρίστευσε του διαιτητικό τρίο, με διαιτητή τον Γιώργο Σέρρα και Κώστα Αργύρη.

*ΑΠΣ ΣΤΑΥΡΟΣ (Σταύρος Σταθαράς): Φλώκος, Αλ. Βότσης (71′ Ξύγκης), Οσμάνι, Μαντέσης, Λέκκας, Ρούσσος, Κατσούλης, Βογιατζής, Ξυνογαλάς (46′ Δ. Καραγκούνης), Καπετάνιος Τζαμίχας.

ΑΠΟ ΚΑΣΤΕΛΛΑΣ (Τακης Σπυρόπουλος): Μώρος, Μπέκος, Αρχοντούλης, Αγάπ. Παπαδόπουλος, Παυλίδης, Κουβούσης, Γ. Παπαδόπουλος, Γούσιας, Τριανταφύλλου (71′ Σιαράπης), Γραμματικόγιαννης (85′ Καλυβίτης), Ντεγιάννης.

Δυνατά και Αθλητικά

Σχόλια