Ο Ηρακλής Ψ. ΄΄φόρτσαρε΄΄ για ένα 45λεπτο και 6-0 τον Όλυμπο Γ.!

Ο πρωτοπόρος και αήττητος Ηρακλής Ψ., μετά από ένα πολύ μέτριο α’ μέρος, όπου συνάντησε και την σθεναρή αντίδραση των παικτών του Ολύμπου Γ., πήγε στ’ αποδυτήρια με το εύθραυστο 1-0!

Στο 2ο μέρος οι ″πράσινοι″ μπήκαν εντελώς διαφορετικοί προς το καλύτερο και παίζοντας ανάλογα με τις δυνατότητές τους, έφτασαν στο ευρύ 6-0, ενώ είχαν ευκαιρίες για μεγαλύτερο σκορ, ευκαιρίες όμως που πέρασαν ανεκμετάλλευτες…

Οι φιλοξενούμενοι του Όλυμπου Γ., για ένα ημίχρονο πάλεψαν φιλότιμα, προσέχοντας κύρια την άμυνά τους, όμως στο β’ μέρος δεν κατάφεραν να αντιδράσουν στο επιθετικό κρεσέντο των γηπεδούχων!



Έτσι ο Ηρακλής Ψ. συνεχίζει την ″μοναχική″ του πορεία προς τον τίτλο και την άνοδο, με στόχο να διατηρήσει το αήττητο μέχρι το τέλος!
Ο Όλυμπος Γ. σίγουρα σ’ αυτό το παιχνίδι δεν περίμενε να πάρει κάτι, παρ’ ότι έχασε εκπληκτικές ευκαιρίες, με τον Σταματούκο, πού είχε ανεπανάληπτο τετ-α-τετ (έσωσε ο Μπιμπάϊ) αλλά και δοκάρι  και πλέον οι ″βουνίσιοι″ θα προσπαθήσουν να κερδίσουν το χαμένο έδαφος στην συνέχεια…

*τα γκολ, τα δοκάρια και η κόκκινη:

15′ σέντρα-σουτ του Σταματάκου, ο Μαναρίτσας, πολύ καλά πλασαρισμμένοις στην περιοχή με κοντινό πλασέ ανοίγει το σκορ, 1-0!
52′ μετά από ασίστ του Γκαράνη, με πολύ ωραία προσποίηση ο Σταματάκος στέλνει την μπάλα στα δίκτυα και κάνει το 2-0!
71′ ο Μαναρίτσας σουτάρει από πλάγια θέση, ″περίεργη″ τροχιά της μπάλας, που παίρνει ύψος και χτυπάει στην συμβολή των δοκών (″Γ″) και απομακρύνεται…

73′ ο Γκάβαλης ανοίγει ωραία μπαλιά στον Σταματάκο και αυτός από κοντά δεν δυσκολεύεται να κάνει το 3-0!
73′ αποβάλλεται με κόκκινη κάρτα ο Τσουμάνης…
79′ με ατομική προσπάθεια ο Σταματάκος, ανεβάζει τον δείκτη του σκορ στο 4-0!
80′ ο Σταματούκος βγαίνει τετ-α-τετ, με τον Μπιμπάϊ, σουτάρει για να χτυπήσει η μπάλα στο αριστερό κάθετο δοκάρι και να απομακρυνθεί…
81′ πολύ καλή προσπάθεια του Σταματάκου, που βγάζει πάσα, πάρε-βάλε στον Γκάβαλη που δεν χάνει την ευκαιρία και κάνει το 5-0!
83′ ο τόπ-σκόρερ του Ηρακλή Ψ, και του πρωταθλήματος, Νίκος Σταματάκος, βάζει το ″κερασάκι στην τούρτα″, κάνοντας το 6-0 και το προσωπικό του ″καρέ″ από γκολ!
Άνετο απόγευμα και μια πάρα πολύ καλή διαιτησία από  τον Βασίλη Βελέτζα και τους συνεργάτες του Γιάννη Κελεπούρη και Βαγγέλη Σιμιτζή.

*ΗΡΑΚΛΗΣ Ψαχνών (Σάκης Μεθενίτης): Μπιμπάι, Ζουλιώτης, Τσατσαρώνης (88′ Ρουμελιώτης), Σπανός, Ρεπετσάς, Τσολάκος, Σταματάκος, Γκαράνης (75′ Ματράκας), Μαναρίτσας (82′ Κατσαρής), Π. Δ. Σκριβάνος (65′ Γκάβαλης), Ανδρ. Μήτρου.

*ΟΛΥΜΠΟΣ Γυμνού (Παναγιώτης Κοντογιάννης): Κηρόπουλος (λτ 70′ Γιαννούλης), Μπαρώτας, Σπ. Αργύρης (λτ 58′ Αντ. Κοτρογιάννης), Κ. Κολιόπουλος, Αυλωνίτης, Ηλ. Αργύρης, Ντούρμας, Τσουμάνης, Χρ. Ζουρμπουλής, Τρεγκάι (61′ Αναστ. Μήτρου), Ι. Σταματούκος.

Δυνατά και Αθλητικά

Σχόλια