Γιαννούτσος για το έργο της Επιτροπής Αιμοδοσίας: Πολύ σημαντικό το έργο με γνώμονα την αλληλεγγύη και την αγάπη προς τον συνάνθρωπο.

Το Σάββατο 22 Φεβρουαρίου και ώρα 18:00 η Επιτροπή Αιμοδοσίας του Δήμου Διρφύων-Μεσσαπιων έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα στα διατηρητέα στην Κεντρική Πλατεία των Ψαχνών. Ο κος Γιαννούτσος Αντιδήμαρχος και μέλος της Επιτροπής Αιμοδοσίας κατά την τοποθέτησή του αναφέρθηκε στο έργο που έχει επιτελέσει η Επιτροπή Αιμοδοσίας, τα πέντε χρόνια λειτουργίας της. Ένα έργο πολύ σημαντικό για τον κάθε πολίτη ξεχωριστά αλλά και για όλο τον Δήμο γενικότερα. Τα πέντε χρόνια λειτουργίας έχουν μαζευτεί στην Τράπεζα Αίματος του Δήμου 1450-1500 φιάλες αίματος, έχουν βοηθηθεί γύρω στους 900 συμπολίτες μας και υπάρχει απόθεμα γύρω στις 600 μπουκάλες αίματος.

Ακόμη η Επιτροπή Αιμοδοσίας έχει κάνει και ημερίδες με την κα Ρούσσου και με την κα Κίτρα, δύο επιστήμονες διακεκριμένες και με πολύ σημαντικό έργο, τις οποίες έχουν βραβεύσει κιόλας. Επίσης όλο αυτό το διάστημα έχει καταφέρει να ενώσει όλες τις τοπικές κοινότητες ξεπερνώντας τις διάφορες αντιλήψεις και προκαταλήψεις.
Το έργο της Επιτροπής Αιμοδοσίας είναι πολύ σημαντικό και θα πρέπει να διαφυλαχθεί, στηριχθεί και προωθηθεί ώστε να γίνει ακόμη μεγαλύτερο και πιο δυνατό, μακριά από πολιτικές και κομματικές σκοπιμότητες, όπως μας ανέφερε και ο κος Γιαννούτσος σε τηλεφωνική επικοινωνία, που είχαμε μαζί του, με κύριο γνώμονα την αλληλεγγύη και την αγάπη προς τον συνάνθρωπο. Ενωμένοι όλοι μας μπορούμε να καταφέρουμε πολλά και η συγκεκριμένη Επιτροπή Αιμοδοσίας το έχει αποδείξει αυτό στον μέγιστο βαθμό. 

Σχόλια