Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση «Άσκηση-Διατροφή και υγεία» – Τις καλύτερες εντυπώσεις ο Πνευματικός




Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε εχθές, η εκδήλωση με τίτλο Άσκηση – Διατροφή και Υγεία όπου μίλησαν ο Βουλευτής Ευβοίας Σπύρος Πνευματικός ως Καθηγητής Ορθοπεδικής στο ΕΚΠΑ, ο Μιχαηλ Κουτσιλιέρης Καθηγητής Φυσιολογίας, ο Εμμανουήλ Ρίζος Αναπληρωτής Καθηγητής ψυχιατρικής, ο Γεώργιος Χαλιώτης αναπληρωτής Διευθυντής Παθολογικής Κλινικής Νοσ. Χαλκίδας, η Παπαδάκη Ελένη Φυσίατρος και ο Γεώργιος Μαυρομάττης καθηγητής φυσικής αγωγής.

Η αίθουσα του νομαρχιακού μεγάρου κατακλύστηκε από κόσμο που ήρθαν να παρακολουθήσουν και να ενημερωθούν. Ανάμεσά τους και ο Βασίλης Καθαροσπόρης, ο αντιπεριφεριάρχης Γιώργος Κελαιδίτης, ο Δήμαρχος Διρφύων Μεσσαπίων Γιώργος Ψαθάς, η Τζοβάνα Γκόγκου.

Ο Σπύρος Πνευματικός ουσιαστικός περιεκτικός μίλησε για θέματα πάνω στην ειδικότητα του όπως οι αρθρώσεις με ιδιαίτερα κατατοπιστικό τρόπο για όλο τον κόσμο αφήνοντας έξω όρους ιατρικής.

Ήταν όντως μια εξαιρετική διοργάνωση, από την κυρία Ειρήνη Λαλανίτη και το ΚΕΦΙΑΠ Ευβοίας που άφησε εξαιρετικά καλές εντυπώσεις ενώ ο κόσμος θα ήθελε να γίνονται και πιο συχνά τέτοιου είδους εγχειρήματα.



Σχόλια