Τοπικό Συμβούλιο Ψαχνών: Το μήνυμα για την 25η Μαρτίου

Αύριο ξημερώνει μεγάλη μέρα για το ελληνικό έθνος και για την χριστιανοσύνη. Διπλή γιορτή για όλους μας, αν και θα πρέπει να μείνουμε σπίτι. Όμως δεν μας πτοεί να διδαχθούμε από τους ήρωες του 1821 και να προχωρήσουμε ως απόγονοί τους σε αυτόν τον δύσκολο αγώνα που δίνουμε και που θα συνεχίσουμε να δίνουμε για κάποιο χρονικό διάστημα ακόμη.
Το φρόνημά των προγόνων μας ας γίνει μάθημα σε όλους μας και με αυτό να προχωρούμε στην μετέπειτα ζωή μας. Και δεν θα πρέπει να σβήσουν ποτέ από το μυαλό μας τα λόγια του ένδοξου Μακρυγιάννη, δεν είμαστε στο Εγώ αλλά στο Εμείς. Όλοι μαζί μπορούμε να νικήσουμε οποιονδήποτε εχθρό ορατό ή αόρατο. Όλοι μαζί με την βοήθεια της Θεοτόκου, που αύριο γιορτάζουμε τον Ευαγγελισμό της.
Και τι σημαίνει Ευαγγελισμός; Σημαίνει χαρμόσνυη είδηση και μακάρι η χαρμόσυνη είδηση να είναι ότι σε όλο τον κόσμο σταματά η λαίλαπα αυτή που λέγεται κοροναϊός και θα επικρατήσει ειρήνη, αγάπη, υγεία και θεία ευλογία.
Όλοι μαζί μια γροθιά μπορούμε να καταφέρουμε πολλά.
Ταις πρεσβείες της Θεοτόκου να έχουμε και οι Ήρωες να μείνουν αθάνατοι στην Μνήμη μας, στην καρδιά μας και σε όλο το "είναι μας"
Το Τοπικό Συμβούλιο Ψαχνών 

Σχόλια