Δημιουργούν συμπολίτες μας "υγειονομικές βόμβες" εντός αστικού ιστού! Ας σεβαστούμε λίγο το περιβάλλον

Αυτή η περίοδο, που διανύουμε, θα πρέπει να μας βοηθήσει όλους μας όχι μόνο να γεμίσουμε με υπομονή μέχρι να βγούμε από την δύσκολη κατάσταση, αλλά να επαναπροσδιορίσουμε πολλά πράγματα στην ζωή μας. Ένα από αυτά είναι και ο σεβασμός προς το περιβάλλον.
Υπάρχουν κάποιοι συνάνθρωποί μας, που όχι μόνο δεν σκέφτονται το περιβάλλον, που ζουν και αναπνέουν, αλλά δυστυχώς το κακοποιούν κιόλας και δημιουργούν υγειονομικές βόμβες εντός του αστικού ιστού, όπως θα δείτε και εσείς στις παρακάτω φωτογραφίες, που μας έστειλε συμπολίτης μας και είναι στην Οδό Ποσειδώνος.

Και η ευθύνη πέφτει μόνο στους ασυνείδητους αυτούς συμπολίτες μας που δημιουργούν τέτοιες εικόνες. Το περιβάλλον πρέπει να κατανοήσουν ότι είναι για να μπορέσουμε να ζήσουμε μέσα σε αυτό με σεβασμό και αγάπη και όχι να το κακοποιούμε, διότι οι συνέπειες θα γυρίσουν και εναντίον μας. Για αυτό πέραν του Μένουμε Σπίτι, θα το προχωρήσω και παραπέρα και θα πω Σεβόμαστε και το Περιβάλλον. Και δεν ομιλώ μόνο για αυτό το περιστατικό αλλά και για αλλα σημεία που έχουν δημιουργήσει συνάνθρωποί μας τέτοιες "βόμβες"!
Και κλείνοντας θα ήθελα να τονίσω ότι ο καθένας από εμάς ας μην βγάζει κλαριά κ.ο.κ. πριν επικοινωνήσει με την αρμόδια υπηρεσία του Δήμου. 


Σχόλια