Ανακοίνωση Α.Ο. Ηρακλή Ψαχνών

Αγαπητοί Συμπατριώτες,
 Εκ μέρους του μεγαλύτερου αθλητικού οργανισμού του νομού, νοιώσαμε την συναισθηματική ανάγκη να επικοινωνήσουμε μαζί σας. Με διαφορετική προσέγγιση, ίσως.
Φίλες και φίλοι, ζούμε πρωτόγνωρες καταστάσεις με το άγχος να μας δηλητηριάζει και έντονα συναισθήματα να μας κάνουν φοβισμένους,ευέξαπτους, μελαγχολικούς, απαισιόδοξους,αρνητικά εσωστρεφείς. Είναι όμως έτσι; ή μόνο έτσι; Ή μήπως 2-3 μήνες μετά και με το τέλος του εφιάλτη θα αναπολούμε αυτό που ζούμε τώρα: μαζεμένες οικογένειες, διάβασμα, συντροφικότητα, αλτρουισμός, αγαπημένα πρόσωπα γύρω μας και κοντά μας.

Φίλες και φίλοι μην ακινητοποιείτε το σώμα και το νου σας. Ο αντίπαλος είναι θνησιγενής, θα υποκύψει θέλει, δεν θέλει και θα βγούμε όλοι πιο δυνατοί, πιο αισιόδοξοι, πιο υποψιασμένοι, πιο άνθρωποι. Ας αδράξουμε αυτήν την ευκαιρία για πνευματική αναζήτηση και ευημερία διαβάζοντας ένα βιβλίο που πάντα θέλαμε και αξιοποιώντας δημιουργικά τον χρόνο με τα παιδιά μας. Στον καιρό μιας τεχνολογίας που μας καθιστά παντοδύναμους, ας μην μείνουμε αδρανείς. Μην αναλωθούμε σε ανούσιους πεσιμισμούς. Γιατί ζούμε ολοι, λες κι έχουμε 1000 χρόνια. 1000 μήνες βγαίνουν όλοι κι όλοι.  Να είστε όλοι καλά.
                                  Το Δ.Σ. του Α.Ο.ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ
Υ.Γ1: Σε μια μέρα σαν και σήμερα με διττή σημασία για τον ελληνισμό ας κάνει ο καθένας μας την προσωπική του επανάσταση ξεπερνώντας τα προσωπικά του όρια.
Υ.Γ2: Μας λείπει...Αυτό που αποκαλούμε το σπουδαιότερο δευτερεύον πράγμα στον κόσμο, το ποδόσφαιρο. Σε λίγο καιρό θα είμαστε και πάλι μαζί, σε έναν αγώνα, σε μια κερκίδα, σε έναν πανηγυρισμό. "Άραγε τι να φταίει τι, που ονειρευόμαστε στον ξύπνιο..

Σχόλια