Ανακοίνωση από την εταιρία ΛαΚρε α.ε

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΑΣ
Υπό τη διοίκηση του Προέδρου και Διευθύνοντα Συμβούλου, κ. Χριστόφορου Μπούτρου, η εξειδικευμένη ομάδα μας παράγει και διακινεί σε όλη την ελληνική επικράτεια, καθώς και σε χώρες του εξωτερικού, κρεατοσκευάσματα μοναδικών γεύσεων και αρίστης ποιότητας. Οι πολυετείς συνεργασίες τόσο με ελληνικές φάρμες όσο και με βραβευμένους οίκους του εξωτερικού, σε συνδυασμό με τις σύγχρονες ιδιόκτητες εγκαταστάσεις μας, 5000 τ.μ. στη ΒΙ.ΠΕ. Βατώντα Νέας Αρτάκης Ευβοίας, αποτελούν τον πυρήνα διασφάλισης της ποιότητας των προϊόντων μας.

Με στόχο την εξειδικευμένη υποστήριξη των πελατών μας και χάρη στο άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό μας, στη ΛΑ ΚΡΕ προσφέρουμε τη δυνατότητα ειδικής κοπής, επεξεργασίας και τυποποίησης προϊόντων κρέατος, καθώς και την παραγωγή κρεατοσκευασμάτων ειδικών προδιαγραφών και συνταγών προσαρμοσμένων στις εκάστοτε ανάγκες.
Αποστολή μας αποτελεί η τροφοδοσία της αγοράς με τα πιο εκλεκτά προϊόντα. Έτσι, πέραν της παραγωγής και επεξεργασίας κρέατος, στηρίζουμε ενεργά ελληνικές επιχειρήσεις, αντιπροσωπεύοντάς τες και διανέμοντας τα προϊόντα τους στη Στερεά Ελλάδα, στην Εύβοια και στα νησιά του Αιγαίου. Παράλληλα, εισάγουμε καινοτόμα προϊόντα, επιδιώκοντας την πλήρη κάλυψη των αναγκών του χώρου μαζικής εστίασης.
Επίσης    εκτός από την ποικιλία κρεάτων και κρεατοσκευασμάτων διαθέτουμε όλα τα είδη διατροφής σε:αλαντικά,τυροκ/μικά,ζύμες,αρτοσκευάσματα,γαλακτ/μικά,ελαιόλαδα,σπορέλαια,ρύζια, όσπρια,ζυμαρικά,ζάχαρη,σαλάτες,κατεψ/να λαχανικά,πατάτες,αλιεύματα,ζωοτροφές.
ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΣΥΓΚΑΙΡΙΩΝ  ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΑΠΟΦΥΓΗΝ ΤΗΣ ΕΞΑΠΛΩΣΗΣ ΤΟΥ ΚΟΡΟΝΟΙΟΥ
ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΜΕΝΑ ΤΗΛΕΦΩΝΗΜΑ ΣΑΣ ΣΑΣ ΦΕΡΝΟΥΜΕ Ο,ΤΙ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΣΑΣ.ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΕΥΘΥΝΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ  ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΕΣΑΣ.
ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΝΑ ΜΑΣ ΤΗΛΕΦΩΝΕΙΤΕ ΣΤΟ 22210-45101 ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΔΩΣΕΤΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΣΑΣ  ΣΕ ΦΡΕΣΚΑ ΝΩΠΑ ΚΡΕΑΤΑ -ΚΟΤΟΠΟΥΛΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΕΙΔΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ
ΜΕ  ΕΚΤΙΜΗΣΗ      ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ  ΛΑ ΚΡΕ

Σχόλια