Ι.Μ. Παναγίας Περιβλέπτου Πολιτικών: Ευχαριστήριος επιστολή δια την άμεσον ανταπόκρισιν εις το αίτημά μας

Αξιότιμοι κ.κ Αντιδήμαρχοι,

σας γράφω αυτήν την επιστολήν διά να εκφράσω τας θερμάς μου ευχαριστίας προς υμάς δια την συνέπειαν και ευαισθησίαν την οποίαν επιδείξατε εμπράκτως με την τάχιστην αποστολήν του συνεργείου ύδρευσης εις την ιεράν μονήν της Παναγίας μας διά την αποκατάστασιν της βλάβης που επαρουσιάσθη έξωθεν της μάνδρας, εις τα θεμέλια του τοιχίου της μονής μας.



Η γρήγορη αντιμετώπισις της ζημιάς αυτής είχε ως αποτέλεσμα την αποφυγήν πολλών δυσάρεστων και επικίνδυνων συνεπειών, διότι η διάβρωσις, την οποία ξεκίνησε να δημιουργεί η μεγάλη διαρροή του νερού από τον σωλήνα ύδρευσης του χωριού που περνάει δίπλα από τα θεμέλια του τοιχίου μας, θα είχε ως αποτέλεσμα την πτώσιν και καταστροφήν της μάνδραςεις το σημείον εκείνον. Τοιουτοτρόπως, εκτός της μεγάλης δαπάνης που θα απαιτούσε η εκ νέου ανύψωσις κι αποκατάστασις του τοιχίου και μάλιστα σε τόσο δύσκολους καιρούς, ενδεχομένως πέφτοντας να τραυμάτιζε και κάποιους περιπατητάς ή να προκαλούσε σοβαρές ζημιές σε διερχόμενα οχήματα. Χάριν, λοιπόν, εις την άμεσον παρέμβασίν σας, όλα αυτά απεφευχθησαν και σας συγχαίρω διά την μέριμναν και την τάχιστην ανταπόκρισιν σας εις την έκκλησιν μου ταύτην. Εάν όλοι έδειχναν την ίδιαν υπευθυνότητα και την ανάλογη φροντίδα, τότε η κοινωνία μαε θα γινόταν πιο ανθρώπινη και λειτουργική.

Μεγάλην ευγνωμοσύνην οφείλω και εις το συνεργείον ύδρευσης, το οποίον εργάστηκε με πολύ ζήλον και προθυμίαν και διόρθωσε αποτελεσματικά την βλάβην.

Η Παναγία να σας ευλογεί και να σας ενισχύει εις το έργον σας.


                                                                                  Με εκτίμηση,

                                                                   Καθηγουμένη Μαριάμ μοναχή



Σχόλια