Γιώργος Ακριώτης: Αυτοί που κύρια κραυγάζουν ότι συκοφατούνται συλλήβδην, δεν θέλουν την διαφάνεια γιατί θα αποκαλυφθούν !

Πόσες φορές με κατευθυνόμενη συκοφαντία και με αιχμή δημοσιογράφους δεν συκοφαντήθηκαν κλάδοι; Για να θυμηθούμε! Οι γιατροί που τα παίρνουν με φακελάκια! Όλοι οι γιατροί; Οι εκπαιδευτικοί που κάνουν ιδιαίτερα και τα οικονομούν αφορολόγητα! Που δεν δουλεύουν ! Όλοι οι εκπαιδευτικοί;Οι αγρότες που παίρνουν τις επιδοτήσεις και τις κάνουν Καγιέν, και τις σπαταλούν στα κ…με τις<<εισαγόμενες>>!Όλοι οι αγρότες; Οι Δεητζήδες που κατεβάζουν τους διακόπτες και εκβιάζουν! Οι δημόσιοι υπάλληλοι!Οι οδοκαθαριστές! Και άλλοι….

Για όλους αυτούς οι καλοί μας δημοσιογράφοι έχουν να πουν μια καλή κουβέντα; Από του τύπου άρξασθαι! Τώρα κατάλαβαν ότι προφανώς δεν μπορεί να γίνεται αναφορά σε όλους; Όταν τους βρίζουν ρουφιάνους αλήτες…αναφέρονται σε όλους; Αλήθεια δεν υπάρχει ένας μικρός αριθμός και του κλάδου τους προσδεδεμένοι στο άρμα της εξουσίας που τα παίρνουν με διάφορους τρόπους; Γιατί αυτοί που κάνουν ρεπορτάζ ,οι αποκαλυπτικοί αυτοί που θίγονται δεν τους ονομάζουν ; Γιατί δεν πιέζουν την κυβέρνηση να δημοσιοποιήσει τον κατάλογο των μέσων που πήραν την διαφημιστική δαπάνη και τα ποσά, με τα κριτήρια που διατέθηκαν τα 20εκ.; Δεν τους ενδιαφέρει που κάποια μέσα εξαιρέθηκαν; Αλλά η όλη ιστορία είναι ότι ενώ με την προηγούμενη κυβέρνηση έγινε μια αρχή να μπουν όροι και όρια στα ΜΜΕ να πληρώσουν ,να λήξει το παιχνίδι της διαπλοκής επανερχόμαστε με πιο δραματικό τρόπο στο ίδιο τοπίο! Όπου η πρόσδεση του τύπου με την κυβερνητική εξουσία γίνεται οφθαλμοφανέστερη! Αυτοί που κύρια κραυγάζουν ότι συκοφατούνται συλλήβδην δεν θέλουν την διαφάνεια γιατί θα αποκαλυφθούν !


Ακριώτης Γιώργος

ΥΓ Η αντίσταση των ΜΜΕ σήμερα είναι το βιτριόλι, οι απαγωγή παιδιων,και οι γιατροί μαϊμού!!! Επί μια εβδομάδα σε όλα τα δελτία !

Σχόλια