Δείτε όλη την συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου. Τι επικράτησε σε αυτό. Γιατί αποχώρησε ο Θεοδοσίου

Πολλές φορές όλοι μας μιλάμε για ήθος και αξίες προς τους άλλους αλλά πρώτοι που πρέπει να γινόμαστε παραδείγματα ήθους πρέπει να είμαστε εμείς. Το ίδιο πρέπει να κατανοηθεί και από τους συμμετέχοντες του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Διρφύων-Μεσσαπίων.
Καταρχήν πρέπει να υπάρχει σεβασμός προς τους συνομιλητές, την ώρα που τοποθετούνται και να τους αφήνουν να ολοκληρώνουν τις τοποθετήσεις τους και όταν είναι να λάβουν το λόγο, σύμφωνα πάντα με την διαδικασία, να τοποθετούνται σε οιοδήποτε θέμα. Και όταν λέμε σεβασμός προς τους συνομιλητές, εννοούμε όλους ανεξαιρέτως από τον Δήμαρχο μέχρι και τον απλό πολίτη.

Αντεγκλήσεις, χαρακτηρισμοί και φωνασκίες κ.ο.κ δεν αρμόζουν σε ανθρώπους που έχουν εκλέξει οι πολίτες. Μακάρι να γίνει αντιληπτό και να προχωρήσουμε σε ένα πολιτικό πολιτισμό.
Διότι η κατάσταση που επικρατεί στις συνεδριάσεις του Δ.Σ, όπως και στην χθεσινή συνεδρίαση, πραγματικά εμένα προσωπικά με θλίβει. Και συγνώμη που το αναφέρω, αλλά δυστυχώς η κατάσταση που επικρατεί δεν είναι η αρμόζουσα.
Η όλη κατάσταση έκανε να αποχωρήσει ο πρώην υπαρχηγός ΓΕΕΘΑ, αντιναύαρχος και Δημοτικός Σύμβουλος της πλειοψηφίας κος Αλέξανδρος Θεοδοσίου, ενώ ανέφερε ότι "εδώ είναι χαμαιτυπείο "!
Μακάρι από την επόμενη φορά, όπως είπε και ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κος Ραπτάκης, να εφαρμοστούν κατά γράμμα οι κανόνες διεξαγωγής του Δ.Σ και να μην δούμε παρόμοιες εικόνες.
Για του λόγου το αληθές δείτε την χθεσινή συνεδρίαση στο παρακάτω βίντεο:

Σχόλια