Ανεβήκαμε στην Δίρφυ αντιδρώντας στις ανεμογεννήτριες που θέλουν να βάλλουν στην περιοχή. Φωτογραφικό υλικό

Ο άνθρωπος δημιουργήθηκε μέσα στο φυσικό περιβάλλον και είναι φτιαγμένος για να ζει μέσα σε αυτό και όχι να το καταστρέφει με οποιονδήποτε τρόπο. Διότι όλο αυτό θα γυρίσει ενάντια στον ίδιο τον άνθρωπο. Δεν έχει κανένας το δικαίωμα να παρέμβει στο δάσος για να ικανοποιήσει ιδιοτελή συμφέροντα.
Για αυτό το λόγο σήμερα μαζευτήκαμε και περπατήσαμε από την Στενή μέχρι το καταφύγιο δίνοντας το μήνυμα "Κάτω τα χέρια από την Δίρφυ"! Δεν ανήκει σε κανέναν και είμαστε όλοι ενάντια στην τοποθέτηση των ανεμογεννητριών στην περιοχή.

Συγχαρητήρια στην ΔΗΚΑΔΙΜΕ που σε συνεργασία με τον Ορειβατικό Σύλλογο Χαλκίδος και τον Φυσιολατρικό Σύλλογο Στενής και τον Σύλλογο Στροπώνων  διοργάνωσαν αυτή την ωραία ανάβαση-εκδήλωση σήμερα το πρωί. Παρόντες ήταν Δήμαρχος κος Ψαθάς οι αντιδήμαρχοι Γιαννούτσος και Κορώνης, η Πρόεδρος της ΔΗΚΑΔΙΜΕ κα Μύταλα, ο αντιπρόεδρος της ΔΗΚΑΔΙΜΕ κος Στούπας, η Δημοτική Σύμβουλος και μέλος της ΔΗΚΑΔΙΜΕ κα Καρατζά, ο Πρόεδρος της Τ.Κ. Ψαχνων κος Καλαβρής, ο Πρόεδρος της Τ.Κ. Λούτσας, μέλη των Συλλόγων Μακρυμάλλη, Άτταλης, Κσαστέλλας, Στενής, Δάφνης,  Στροπώνων και του Ορειβατικού Συλλόγου Χαλκίδος και πολλοί αναβάτες. Αλλά και ο βουλευτής του ΚΚΕ κος Μαρίνος και από την αντιπολίτευση του Δήμου Διρφύων-Μεσσαπίων η κα Πύθουλα. Ενώ απουσίαζαν τόσο η υπόλοιπη αντιπολίτευση του Δήμου όσο και ο πρόεδρος της Τ.Κ. Στενής.
Παρούσα βέβαια ήταν και η κα Βάσω Μελά από τον Φυσιολατρικό Σύλλογο Στενής και ο Μίλτος Μπαράκος.
Κλείνοντας θα πρέπει να τονιστεί ότι θα πρέπει να ευαισθητοποιηθούν περισσότεροι άνθρωποι και να υπάρχει μεγαλύτερη προσέλευση στις επόμενες δράσεις διμαρτυρίας.
Σε επόμενες αναρτήσεις θα υπάρξει περισσότερο υλικό. Ενώ ακολουθούν φωτογραφίες από την πρωινή δράση.































Σχόλια