Δροσιά-Μακρυκάπα 1-2




Η Μακρυκάπα κέρδισε με 2-1 τη Δροσιά, στην πρεμιέρα της μεγάλης κατηγορίας του ευβοϊκού ποδοσφαίρου.



Στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους ο Προβής με κεφαλιά άνοιξε το σκορ για τον ΑΠΚΟ. Στην επανάληψη οι ‘λύκοι’ ισοφάρισαν στο 63′ με κεφαλιά του Γκρινιάρη και έπειτα από εκτέλεση κόρνερ του Μπαλαμπάνη, ενώ τέσσερα λεπτά ο Χίος με ατομική προσπάθεια έχασε μεγάλη ευκαιρία για την ισοφάριση, με τον Σωτηρόπουλο να κρατά το 1-1 και στο 70′ νέα μεγάλη ευκαιρία για τους φιλοξενούμενους με τον Καραντάκη και τον πορτιέρο της Δροσιάς να αντιδρά και πάλι αποτελεσματικά. Ο ΑΟΜ συνέχισε να ψάχνει το 1-2 και αφού είχε δοκάρι με τον Λούρο στο 86′, τα κατάφερε στο 90′, με τον Σίδερη με πλασέ να χαρίζει το ‘τρίποντο’ στην ομάδα του.



ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Χουλιάρας/Ιωάννου Α.-Αντωνίου Χ.

ΓΚΟΛ: 45’+ Προβής-63′ Γκρινιάρης, 90′ Σίδερης.

Δροσιά (Παναγιώτης Ελευθερίου): Σωτηρόπουλος, Τζαφέρος, Διοκμετζίδης (88′ Μπρατσιώτης), Δουρδουβέλας, Προβής, Κάκιος, Λουκάς (42′ Αλαφάκης), Κορδώνης (36′ Σ. Ελευθερίου), Χ. Ελευθερίου (88′ Άλκο), Βαρσαμάς, Σεϊνταράσι.

Μακρυκάπα (Βαγγέλης Ζέρβας): Π. Πουρνής , Χ. Χασάνδρας (55′ Κουτσαυλής), Μπαλαμπάνης, Γκρινιάρης, Α. Πουρνής, Πασάι, Γκίκας, Λούρος, Καραντάκης, Σίδερης (90’+1′ Σμπρίνης), Χίος (85′ Βουρδάνος).

eviasports

Σχόλια