Σταυρος-Παντριαδικος 4-1




Η επανεμφάνιση του Παντριαδικού στο πρωτάθλημα σημαδεύτηκε με βαριά ήττα (1-4) στο Σταυρό από την τοπική ομάδα σε ένα ματς όπου σημαδεύτηκε και από τη συμμετοχή δυο βετεράνων ποδοσφαιριστών του 46χρονου Κώστα Καραγούνη (φωτό) και του Χριστόφορου Κουρούπη που είναι ένα χρόνο μικρότερος.

Η νικήτρια ομάδα ήταν καλύτερη, και φαίνεται από το σκορ, απέναντι σε μια ομάδα που προσπαθεί να ξαναδημιουργηθεί, μετά την ολιγόμηνη διάλυσή της.

Στο πρώτο ημίχρονο οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν 1-0 με γκολ του Θανάση Ταυρή στο 7′ και στο διάστημα των 45 λεπτών έφθαναν αρκετές φορές κοντά στο γκολ (κυρίως με Χασαπίδη και Ταυρή), χωρίς να το πετύχουν.

Ομως και η Τριάδα βρέθηκε δυο φορές κοντά στην ισοφάριση. Μια με τον Χρόνη που επιχείρησε να σκοράρει με κεφαλιά, αλλά το γκολ απέτρεψε ο Αλέξανδρος Καρκαλής και μια σε φάουλ του Τσάλα, όπου επενέβη πάλι σωτήρια ο νεαρός τερματοφύλακας που ήρθε στο Σταυρό από τη Μακρυκάπα, φέτος το καλοκαίρι.

Το ίδιο δρομολόγιο έχουν ακολουθήσει κι άλλοι δυο «Λύκοι», ο Κώστας Λέκκας και ο Γιάννης Καρκαλής, των οποίων η μεταγραφή στο Σταυρό αναμένεται να ολοκληρωθεί τις επόμενες μέρες.

Στο β’ ημίχρονο και στο 63′ έγινε το 2-0 από τον ο Ταψή με πέναλτι που δόθηκε σε χέρι του Γκρινιάρη. Πέντε λεπτά αργότερα ο Καλλάης (ήρθε από το Προκόπι στην Τριάδα) με εκτέλεση φάουλ μείωσε σε 2-1.

Μετά το γκολ ο Χριστόφορος Κουρούπης της Τριάδας πήγε να πάρει την μπάλα από τα δίχτυα. Τον εμπόδισε ο τερματοφύλακας και ο παίκτης της Τριάδας τον έσπρωξε αναγκάζοντας το διαιτητή Θανάση Παπακυριάκο να του δείξει την κόκκινη καρτα.

Εχοντας πλέον την αριθμητική υπεροχή, αλλά και τον Στέφανο Τζαμίχα να είναι πολύ καλός στη δημιουργία κινδύνων σε βάρος της Τριάδας, οι γηπεδούχοι πέτυχαν άλλα δυο γκολ κι έκαναν πιο ευρεία τη νίκη τους.

Στο 83′ ο Ανέστης Χασαπίδης έκανε το 3-1 και στις καθυστερήσεις ο 46χρονος Κώστας Καραγκούνης (φωτό) πέτυχε το πιο ωραίο γκολ (4-1) με σουτ έξω από την περιοχή στέλνοντας την μπάλα στην απέναντι γωνία του Παμφίλη που δεν μπόρεσε ν’ αντιδράσει.

Για ένα μικρό διάστημα ο σκόρερ του τελευταίου γκολ έπαιξε συμπαίκτης με το γιό του Διαμαντή-Δαυίδ, που είναι 16 ετών.

Διαιτησία Παπακυριάκος, Καρβελάς-Καρράς.

ΑΠΣ ΣΤΑΥΡΟΥ (Σταύρος Σταθαράς): Α. Καρκαλής, Ν. Ξύγκης (60′ Χρ. Κολιόπουλος), Κεχαγιάς, Ταψής, Οσμάνι, Κ. Καραγκούνης, Χασαπίδης (87′ Γιω. Ξύγκης), Ρούσσος, Θ. Ταυρής, Καπετάνιος, Τζαμίχας (84′ Διαμ.-Δαυίδ Καραγκούνης).

ΠΑΝΤΡΙΑΔΙΚΟΣ (Σταμάτης Μπαλάνος): Παμφίλης, Εμανουέλ, Ραφ. Τσάλλας, Κουρούπης, Σπ. Γκρινιάρης, Αργυρίου (77′ Κ. Παπακωνσταντίνου), Καρατζάς, Καλλάης, Δημ. Σαρρής (84′ Γ. Ράζος), Χρόνης, Ν. Τσάλλας (46′ Παρ. Λαφαζάνης).

Egnomi. gr



Σχόλια