ΠΡΟΠΟΝΤΙΔΑ-ΠΟΛΙΤΙΚΑ 4-3: Νίκησε το ποδόσφαιρο - Τα γκολ σε εικόνες



Αναδημοσίευση από egnomi

Μπροστά σε δεκάδες φιλάθλους που βρέθηκαν μαζικά στο γήπεδο του Βούρκου, η Προποντίδα και ο ΠΑΟ Πολιτικών έδωσαν ρεσιτάλ και στο τέλος επκράτησε (4-3) η Μπάρτσα, αλλά αυτό που νίκησε ήταν το ίδιο το ποδόσφαιρο.

Η διακύμανση του σκορ και οι εναλλαγές συναισθημάτων από τη μια στιγμή στην άλλη, κράτησαν αμείωτο το ενδιαφέρον που χτύπησε κόκκινο.

Μεγάλο ενδιαφέρον παρουσίασε και η μάχη των πάγκων, καθώς προπονητές στις δύο ομάδες είναι δυο Ψαχνιώτες, ο Νίκος Κιαπέκος στην Προποντίδα και ο Αγγελος Βογιατζής στον ΠΑΟ Πολιτικών.

Η Προποντίδα άνοιξε πρώτη το σκορ, ο ΠΑΟ Πολιτικών έφερε τούμπα το παιχνίδι, οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν, οι φιλοξενούμενοι πήραν εκ νέου κεφάλι, αλλά η Μπάρτσα έκανε την ανατροπή.





12' Μετά από εκτέλεση φάουλ του Μπαϊμπάκη, ο Γκιόσι σηκώνεται ψηλά στην καρδιά της περιοχής των Πολιτικών και καρφώνει την μπάλα στα δίχτυα του Καραχάλιου ανοίγοντας το σκορ (1-0).



33' ο Ο Γιώργος Τσούμαρης στην πρώτη αξιόλογη επίθεση των φιλοξενούμενων μπήκε από δεξιά και με σουτ στην κλειστή γωνία του Κουσκούτη ισοφαρίζει σε 1-1.



45' Ο Ανδριόλας εκτελεί φάουλ, η μπάλα βρίσκει στο οριζόντιο δοκάρι του τερματοφύλακα της Προποντίδας και ο Ρόγκας προλαβαίνει τους αμυντικούς στην επιστροφή της μπάλας και με κεφαλιά βάζει μπροστά στο σκορ (1-2) τα Πολιτικά.



49' Η Προποντίδα παρά την ψυχρολουσία μπαίνει δυνατά και τέσσερα λεπτά μετά την έναρξη του β' ημιχρόνου κερδίζει πέναλτι με τον Γκιόσι που αναλαμβάνει να το εκτελέσει και ισοφαρίζει σε 2-2.



52΄ Ο Ανδριόλας από τους καλύτερους των Πολιτικών, εκμεταλλεύεται με τον καλύτερο τρόπο λάθος συνεννόηση στην άμυνα της Προποντίδας και με πλασέ ξαναδίνει το προβάδισμα (2-3) στην ομάδα του.



64' Σε εκτέλεση κόρνερ του Αλέκου Συνοδάκη η μπάλα χτυπάει στο κεφάλι του Τσώκου, εξωστρακίζεται και καταλήγει στα δίχτυα του εμβρόντητου Καραχάλιου.



75' Από εκτέλεση φάουλ του Αλέκου Συνοδάκη, ο τερματοφύλακας των Πολιτικών δεν συγκρατεί την μπάλα και τρέχοντας ο Παναγιώτης Μπαϊμπάκης την σπρώχνει στα δίχτυα με προβολή και κάνει το 4-3 για τους γηπεδούχους μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς.





Διαιτησία: Φώτης, Περιβολάρης-Μούτουπας.



ΑΕ ΠΡΟΠΟΝΤΙΣ (Νίκος Κιαπέκος): Κουσκούτης, Λευτ. Θαλάσσης, Κ. Αθανασίου (46′ Αλεκ. Συνοδάκης), Χρ. Κουτσαυλής, Ιω. Παπακωνσταντίνου, Κηπιώτης, Κ. Στούπας, Στέφ. Σταθόπουλος (60′ Λάμτσε), Γκιόσι, Μπαϊμπάκης, Αναστ. Συνοδάκης (93′ Μωραΐτης).



ΠΑΟ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ (Άγγελος Βογιατζής): Καραχάλιος, Δημ. Λάζαρης, Ανδριόλας, Κ. Τσώκος, Ηλ. Ρόγκας, Πύθουλας (69′ Βλέτσας), Καραμπέτσος (88′ Φωτεινός), Θοδ. Βογιατζής, Ιω. Αγγελόπουλος, Τσούμαρης, Βαγγ. Γιαννούτσος (75′ Γ. Λάζαρης).

Σχόλια