Ευχαριστήριο από την Επιτροπή Αιμοδοσίας Διρφύων-Μεσσαπίων

 

Πραγματοποιήθηκε η 10η Εθελοντική Αιμοδοσία της Τράπεζας Αίματος του Δήμου Διρφύων - Μεσσαπίων και ήταν λίγο διαφορετική από τις προηγούμενες . Οι κανόνες αυστηροί... Οι αποστάσεις υποχρεωτικές... Οι μάσκες απαραίτητες... Γιατί... Η ασφάλεια πάνω απ όλα!!! Οι άνθρωποι όμως... Ίδιοι!!! Με τα ίδια συναισθήματα και λίγες παραπάνω πληγές!!! Τα χαμόγελα τα ίδια... Αν και κρυφτηκαν πίσω από τις μάσκες!!! Η διάθεση... 

Οπως πάντα καλή!!!! Το μήνυμα που έστειλαν οι κάτοικοι του Δήμου Διρφύων - Μεσσαπίων το ίδιο... Μήνυμα ΑΓΑΠΗΣ κι ΕΛΠΙΔΑΣ!!! Η ανταπόκριση του κοινού ήταν γι ακόμη μια φορά μεγάλη κι έκανε την αγωνία, χαρά απέραντη. Αγαπητοί Αιμοδότες, Σας εκφράζουμε την ευγνωμοσύνη μας για την αλληλεγγύη και την προσφορά σας. Καταφέρατε να ενισχύσετε το ανθρωπιστικό έργο της Αιμοδοσίας, αψηφωντας δυσκολίες , του οποίου το υλικό είναι ο άνθρωπος και η θέληση για προσφορά. 

Με χαρά μας είδαμε να συγκεντρώνεται σπουδαίος αριθμός από πολύτιμες φιάλες αίματος. Κι αυτή τη φορά... Το κλίμα που δημιουργήθηκε ήταν γιορτινό , με ανθρώπους κάθε ηλικίας χαμογελαστόυς, με διάθεση αλληλεγγύης κι αγάπης. Γιατί τελικά η διαρκής αισιοδοξία πολλαπλασιάζει τη δύναμη!!! 

Η Αιμοδοσία αγκαλιάστηκε από την κοινωνία του Δήμου Διρφύων - Μεσσαπίων κι είναι φανερό πως έγινε μέρος της κουλτούρας της. Το ΑΊΜΑ αφορά όλους μας..κι όπου υπάρχει ΘΈΛΗΣΗ , υπάρχει δρόμος!!! Οπου υπάρχει ΦΡΟΝΤΊΔΑ υπάρχει ΑΓΆΠΗ!!! 

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στο προσωπικό του Νοσοκομείου Χαλκίδας του τμήματος Αιμοδοσίας , χάρη στους οποίους γίνεται πραγματικότητα κάθε φορά αυτή η προσπάθεια . Κι αυτή τη φορά εργάστηκαν πρόθυμα , ακούραστα κι έκαναν με το δικό τους τρόπο την διαδικασία ευχάριστη και ασφαλή για τον κάθε Αιμοδότη. Ξεκίνησαν νωρίτερα και δεν σταμάτησαν μέχρι να εξυπηρετηθεί κι ο τελευταίος Αιμοδότης. Η συνεργασία μας άψογη και η συμβολή τους σπουδαία και τους αξίζει ένα μεγάλο ΜΠΡΆΒΟ!!! Τελικά... Όταν θέλουμε μπορούμε , όταν μπορούμε οφείλουμε.... Οφείλουμε τα όμορφα να τα κάνουμε ομορφότερα...κι ενωμένοι τα καταφέρνουμε μια χαρά!!! 

Με εκτίμηση 

Επιτροπή Αιμοδοσίας Δήμου Διρφύων - Μεσσαπίων







































Σχόλια