Καστέλλα-Μαντούδι 2-2



Ισοπαλία με σκορ 2-2 στην Καστέλλα, στην αναμέτρηση της πέμπτης αγωνιστικής του βορείου ομίλου της Β’ ΕΠΣΕ, ανάμεσα στην τοπική ομάδα και το Μαντούδι.



Η Αναγέννηση άνοιξε το σκορ στο 9′ με τέρμα του Στεργίου και στο 60′ ο Δεληγιώργης ισοφάρισε σε 1-1 και ένα τέταρτο αργότερα ο Κώστογλου ολοκλήρωσε την ανατροπή στο σκορ για τον ΑΠΟΚ. Ένα λεπτό πιο πριν οι φιλοξενούμενοι έμειναν με 10 ποδοσφαιριστές (αποβολή Μαναρίτσα), όμως κατάφεραν να ισοφαρίσουν στο 87′ με γκολ του Γκάβαλη. Στις καθυστερήσεις το Μαντούδι είχε οριζόντιο δοκάρι με τον Στεργίου, με τους ανθρώπους της Αναγέννησης να διαμαρτύρονται για τη συγκεκριμένη φάση, υποστηρίζοντας πως η μπάλα στη συνέχεια κατέληξε εντός της γραμμής του τέρματος των γηπεδούχων.



ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Λάμπρου/Δάλλας-Ρουμπής.

ΓΚΟΛ: 60′ Δεληγιώργης, 75′ Κώστογλου-9′ Στεργίου, 87′ Γκάβαλης.

Καστέλλα (Τάκης Σπυρόπουλος): Τσάμαρης, Αρχοντούλης, Αγγελάτος, Α. Παπαδόπουλος, Κώστογλου (70′ Καραμούζης), Δεληγιώργης (89′ Θ. Γραμματικόγιαννης), Κουβούσης, Γ. Παπαδόπουλος, Α. Γραμματικόγιαννης, Ντεγιάννης.

Μαντούδι (Κώστας Ζυγογιάννης): Γ. Μπίλας, Βούλγαρης, Τσιβίκας (87′ Μπαλατσός), Τσικτσίρης, Τσούπρος (26′ Λιάκος λ.τ.), Δασκαλόπουλος, Στεργίου, Ν. Μπίλας, Μαναρίτσας, Τσούρτης, Γκάβαλης.

eviasports


Σχόλια