Καθενοί-Αυλίδα 5-2




Οι Καθενοί κέρδισαν την Αυλίδα με 5-2, για την πέμπτη αγωνιστική του κεντρικού ομίλου της Β’ ΕΠΣΕ.



Ο Σολογιάννης στο 26′ με εκτέλεση φάουλ άνοιξε το σκορ για τους ‘κιτρινόμαυρους’, με την Αυλίδα να έχει χαμένο πέναλτι με τον Λεοντάρη τέσσερα λεπτά μετά. Με δεύτερο προσωπικό τέρμα ο Σολογιάννης διπλασίασε τα τέρματα των γηπεδούχων στο 40′ και στο πρώτο λεπτό της επανάληψης ο Ν. Καρκαλής έκανε το 3-0. Οι φιλοξενούμενοι αντέδρασαν και μέσα σε ένα δίλεπτο (50′-52′) μείωσαν σε 3-2 με γκολ των Θ. Τσεμπελίκου με πλασέ και Γροντή με κεφαλιά. Στο 60′ ο Σολογιάννης σημείωσε χατ-τρικ και έδωσε και πάλι προβάδισμα δύο τερμάτων (4-2) στην ομάδα του, ενώ το τελικό 5-2 διαμορφώθηκε στο 84′ με τελική ενέργεια του του Καμαριώτη.



ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Ντούρας/Ντόβολης Ι.-Αντωνίου Κ.

ΓΚΟΛ: 26′ & 40′ & 61′ Σολογιάννης, 46′ Ν. Καρκαλής, 84′ Καμαριώτης-Θ. Τσεμπελίκος, 52′ Γροντής.

Καθενοί (Γιώργος Ζώγας): Κοροβέσης, Β. Τσώκος, Λύρας, Α. Καρκαλής, Κ. Καρκαλής, Παπακυριακού, Σπανός, Ν. Καρκαλής, Σολογιάννης, Κούκουρας, Σκριβάνος. (Σίδερης, Νικολακόπουλος, Φεϊζόλη, Βασιλικός, Α. Τσώκος, Καμαριώτης, Μανθαίος, Σούρλας, Μπασινάς).

Αυλίδα (Ντράγκαν Κνέζεβιτς): Πολυκαρπίδης, Κρητικός, Γροντής, Αβντιάι, Κοροβέσης, Πάνου, Σακάλογλου, Β. Τσεμπελίκος, Βάρκας, Λεοντάρης, Φρούσης. (Θ. Τσεμπελίκος, Ντασιώτης, Θωμάς, Αλωπούδης, Βάθης, Χασανάι, Παπαρούνης, Α. Φλώτσιος, Παπαδόπουλος).

Ρεπορτάζ: Βασίλης Καραλής

eviasports

Σχόλια