Αχ τι άλλο θα ακούσουμε. Ματίνα Παγώνη κολλάει ο κορονοϊός από την Θεία Κοινωνία. Βίντεο

 


Θες να αγιάσεις και τελικά κάποιοι δεν σε αφήνουν. Μία εξ αυτών είναι και η Πρόεδρος των Νοσοκομειακών Γιατρών Ματίνα Παγώνη. Ναι δεν με αφήνει να αγιάσω και ο λόγος είναι για τα όσα ανέφερε τις προάλλες στην εκπομπή του ΣΚΑΪ για την Θεία Κοινωνία. Δεν είμαι θεοφοβούμενος ούτε θρησκόληπτος. Αλλά δεν μπορώ να δεχθώ ανερυθρίαστα, ότι κολλάει ο κορονοϊός από την Θεία Κοινωνία και ότι αν θέλει κάποιος να πάει να κοινωνήσει στο κάτω-κάτω να πάρει να κοινωνήσει πλαστικό κουταλάκι μαζί του. 

Εδώ και χιλιάδες χρόνια, άνθρωποι επί ανθρώπων έχουν μεταλάβει από κοινή λαβίδα και δεν έχουν πάθει απολύτως τίποτα και σε περιόδους μεγάλων ασθενειών, όπως στην Σπιναλόγκα ο ιερέας που μεταλάμβανε τους λεπρούς και ο ίδιος δεν είχε νοσήσει. Τελικά ο κορονοϊός είναι χειρότερος και από την λέπρα; Και συγγνώμη που εκφράζομαι έτσι, αλλά κάποια πράγματα πραγματικά δεν μπορώ να τα δεχθώ διότι μας μειώνουν την αντίληψή μας. 

Κα Παγώνη ρωτήστε ιερείς που μεταλαμβάνουν ασθενείς στα νοσοκομεία αν έχει κολλήσει κάποιος ασθένειες. Την απάντηση θα την πάρετε στον ίδιο τον χώρο σας αγαπητή. 

Μην θεωρήσετε ότι δεν πιστεύω στον κορονοϊό, αλλά κάποια ζητήματα δεν μπορώ να τα δεχθώ. 

Δείτε παρακάτω το βίντεο τι λέει η κα Παγώνη. 


Εγώ πάντως κα Παγώνη έχω μεταλάβει δύο φορές και θα μεταλάβω και πάλι στην περίοδο του κορονοϊού. Όλα βαίνουν καλώς. Δεν κόλλησα κάτι. 


Σχόλια