Ας βάλλουμε όλοι στη ζωή μας την φιλανθρωπία και ας σταματήσουμε να πολεμούμε ότι καλό γίνεται.

 


Το να βοηθάς τον συνάνθρωπό σου και να προσπαθείς να δίνεις λίγο χαρά στα παιδιά και σε όλους όσους έχουν ανάγκη, τώρα εν καιρώ κορονοϊού κρίνεται περισσότερο επιβεβλημένο όσο ποτέ. Αυτό πρέπει να γίνει κατανοητό απ' όλους. Αντί να ενωθούμε όλοι και να βοηθήσουμε και να προσφέρουμε ότι μπορούμε έστω και ένα πέρασμα από τα τοπικά διαμερίσματα του Δήμου μας, όπως έγινε και θα αναφερθώ παρακάτω, κάποιιοι κρίνουν την όλη κίνηση αρνητικά. 

Και τοποθετούμαι σε αυτό το θέμα δημόσια από το ιστολογιό μου διότι ήμουν και εγώ ένας εξ αυτών που συμμετείχαν στην δράση αυτή. Όπως είχα αναφέρει και σε προηγούμενη αναρτησή μας, ήταν μια κίνηση που δεν έχει γίνει ουδέποτε ξανά στα  χρονικά, και αγκαλιάστηκε απ' όλους τους κατοίκους των τοπικών διαμερισμάτων. 

Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στον Άγιο Βασίλη Μίλτο Μπαράκο για την ψυχή που διαθέτει και την χαρά που θέλει και προσφέρει συνεχώς, στην ΔΗΚΑΔΙΜΕ στην κα Αναστασία Καρατζά και στο Τοπικό Συμβούλιο. Θα ήθελα να πω ότι παρθηκαν όλα τα κατάλληλα μέτρα, που αναφέρει ο ΕΟΔΥ για την μη εξάπλωση του κορονοϊού. 

Με θλίβει όμως ότι υπάρχουν κάποιοι που προσπαθούν να αμαυρώσουν όλο αυτό που έγινε με πολύ αγάπη προς τον αδελφό μας και λένε διάφορες κορώνες, απλά για να έχουν κάτι να αναφέρουν. Δεν είναι πρέπον και ηθικό, αν θέλετε να μιλάμε για ηθική, να χτυπάτε τέτοιες κινήσεις και να φτάνουμε στα άκρα για τόσο όμορφα πράγματα. Να μην ξεχνάμε την αληθινή πλευρά της αλληλεγγύης και να χρησιμοποιούμε ως πρόφαση τον κορονοϊό. Δεν είναι σεβάσμιο να περνάτε από εκεί που ήταν ο Άγιος Βασίλης, να μιλάτε με τους συμμετέχοντες και μετά να "πυροβολείτε" αυτούς που προσφέρουν. 

Και για να μην υπάρξει οποιαδήποτε παρεξήγηση, αναφέρομαι στα όσα ειπώθηκαν στην χθεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου για το θεμα αυτό και πραγματικά δεν μπορώ να κατανοήσω γιατί γίνεται όλο αυτό. 

Ας βάλλουμε όλοι στη ζωή μας την φιλανθρωπία και ας σταματήσουμε να πολεμούμε ότι καλό γίνεται. 



Σχόλια