Γκαλούφας:«Όταν τσακώνονται ο Ιπποπόταμοι την πληρώνουν τα βατράχια»


 

Ο γενικός αρχηγός του Ηρακλή Ψαχνών Κώστας Γκαλούφας, σχολιάζει την ανακοίνωση της ΕΠΟ, σχετικά με τη συνέχιση του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής.




Για την ανακοίνωση της ΕΠΟ, σχετικά με το μέλλον του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής: ‘Οι συγκεκριμένες αποφάσεις είναι για γέλια. Για γέλια είναι το πρωτάθλημα ενός γύρου. Σου λένε δηλαδή παίξε 7 παιχνίδια και άμα βγεις βγήκες. Δεν έχει ξανακουστεί και δεν έχει ξαναγίνει τέτοιο πράγμα. Και όλο αυτό με τι προληπτικά μέτρα; Εμείς πρώτα απ’ όλα βάζουμε την υγεία των ποδοσφαιριστών και την υγεία των οικογενειών μας. Δεν γίνεται να βγάζουν μια ανακοίνωση, χωρίς να ‘ναι το πρώτο τους μέλημα τι θα γίνει με τα rapid test, ποια θα είναι τα μέτρα πρόληψης, ποιος θα είναι ο υγειονομικός έλεγχος και πως θα τηρηθεί το υγειονομικό πρωτόκολλο.

Δεν υπάρχει επίσης καμία ενημέρωση για το αν θα γίνουν τελικά πλέι-οφ στο πρωτάθλημα και γενικότερα το τι θα γίνει με την αναδιάρθρωση που έχει προαναγγελθεί. Ουσιαστικά δεν έχουν βγάλει απόφαση για τίποτα. Εδώ για να κάνουν ένα συμβούλιο δίνουν εφτά αναβολές. Επίσης λένε ότι οι ομάδες που δεν θα συνεχίσουν θα υποβιβαστούν και δεν θα έχουν κυρώσεις, δηλαδή μας κάνουν και χάρη. Πρέπει δηλαδή να είμαστε και… υπόχρεοι.

Όταν διακόπηκαν τα πρωταθλήματα είχαμε 500-600 κρούσματα και τώρα έχουμε 2000-2500. Έτσι στην ανακοίνωση λένε ‘ξεκινάτε και αν και εφόσον μπορεί θα ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα’ και απλά γίνεται εισήγηση για μείωση του κόστους της διαιτησίας στο 50%.

Δείχνουν παντελώς ανίκανοι να διαχειριστούν την κατάσταση. Ουσιαστικά η πολιτεία πετάει το ‘μπαλάκι’ στην ΕΠΟ και η ΕΠΟ με τη σειρά της πίσω στην πολιτεία. Κατά τ’ άλλα υπηρετούν το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο και στη μέση είμαστε εμείς οι μ…κες της ιστορίας. Όταν τσακώνονται οι… ιπποπόταμοι, την πληρώνουν τα… βατράχια’.

Για το αν θα συνεχίσει ο Ηρακλής Ψαχνών στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής: ‘Εμείς δεν έχουμε αποφασίσει ακόμα τι θα κάνουμε, αν τελικά θα συμμετάσχουμε και αν θα μαζευτούμε. Όλα είναι ανοιχτά. Λογικά μέσα στις επόμενες μέρες θα κάνουμε ένα συμβούλιο για να πάρουμε οριστικές αποφάσεις. Αν κάποιος απ’ αυτούς αναλάβει τις ευθύνες που του αναλογούν και δείξει πραγματική ευαισθησία στα πραγματικά προβλήματα, τότε θα κατέβουμε. Ζήσαμε και την ιστορία με το κύπελλο Εύβοιας, που κρίθηκε στο ‘κέρμα’. Ουσιαστικά ο κόπος μας, όπως και όλων των ομάδων έχει πάει χαμένος. Δώσαμε όλοι κάποια χρήματα και ουσιαστικά δεν παίξαμε ποτέ. Μιλάμε για γελοιότητα και αθλιότητα’.

Eviasports.gr

Σχόλια