Παρουσίαση τμημάτων ΕΚΠΑ Συγκρότημα Ευρίπου στα Ψαχνά. Βίντεο

 

Με αφορμή το ερώτημα, που τέθηκε στην χθεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου σχετικά με τα δύο τμήματα που είναι σε αναστολή από το ΕΚΠΑ, Συγκρότημα Ευρίπου στα Ψαχνά, θα ήθελα να παραθέσω το παρακάτω βίντεο, το οποίο είναι η παρουσίαση, που έγινε στις 23 Απριλίου, των ήδη υπαρχόντων τμημάτων στην περιοχή μας, τα αναλυτικά προγράμματά τους και η χρησιμότητά τους στους νέους επιστήμονες. Μεταξύ άλλων, ο κος Θωμαΐδης, ο πρόεδρος του τμήματος ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ, ΑΓΡΟΔΙΑΤΡΟΦΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΦΥΣΙΚΩΝ ΠΟΡΩΝ, αναφέρει τις εργασίες που έχουν γίνει στο συγκρότημα αλλά και αυτές που θα γίνουν το επόμενο διάστημα και δεν θα έχει να ζηλέψει τίποτα από άλλα πανεπιστημιακά συγκροτήματα. 

Επίσης στην χθεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου ο Δήμαρχος κος Ψαθάς ανέφερε ότι το επόμενο διάστημα θα υπάρξει κάτι πολύ μεγάλο σε σχέση με το ΕΚΠΑ στα Ψαχνά. Ενώ ανέφερε ότι τα δύο αναστελθέντα τμήματα δεν θα βρίσκονται ούτε και στα φετινά μηχανογραφικά. 

Δείτε όμως τα όσα ειπώθηκαν στην παρουσίαση των τμημάτων τις προηγούμενες ημέρες και θα κατανοήσετε την ανάπτυξη που μπορούν να φέρουν τα υπάρχοντα σε ολόκληρη την περιοχή




Σχόλια