ΑΡΤΑΚΗ: Συνελήφθη ο δράστης ένοπλης ληστείας σε τραπεζικό υποκατάστημα


 Από αστυνομικούς της Ομάδας Δημόσιας Ασφάλειας του Τμήματος Ασφάλειας Χαλκίδας, κατόπιν έρευνας, εξιχνιάστηκε υπόθεση ένοπλης ληστείας σε τραπεζικό υποκατάστημα, η οποία διαπράχθηκε τον περασμένο Μάρτιο στην Αρτάκη.  


Συγκεκριμένα, μεσημβρινές ώρες της Τρίτης 16 Μαρτίου, ένας άντρας με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου του μπήκε στο τραπεζικό υποκατάστημα και με την απειλή πιστολιού, απέσπασε από το ταμείο χρηματικό ποσό.


Στη συνέχεια εξανάγκασε υπάλληλο να του ανοίξει την πόρτα ασφαλείας, διαφεύγοντας από το σημείο αρχικά πεζός και στη συνέχεια επιβιβαζόμενος σε Ι.Χ. αυτοκίνητο.


Από τους αστυνομικούς ταυτοποιήθηκε ως δράστης της ληστείας ένας Έλληνας, ο οποίος εντοπίσθηκε το πρωί της Τρίτης 18 Μαΐου, στο πλαίσιο οργανωμένης αστυνομικής επιχείρησης, έξω από το σπίτι στην περιοχή της Αρτάκης.


Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο σπίτι του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μεταξύ άλλων, χρηματικό ποσό, ένα τσαντάκι και ένα ζευγάρι αθλητικών υποδημάτων, τα οποία φορούσε κατά τη διάρκεια της ληστείας.


Ο κατηγορούμενος συνελήφθη κατόπιν σχετικού Εντάλματος του  Α’ Ανακριτή Πρωτοδικών Χαλκίδας. Την προανάκριση διενήργησε με μεθοδικότητα το Τμήμα Ασφαλείας Χαλκίδας.

egnomi

Σχόλια