Αφιερωμένο σε όλους τους νέους του Δήμου Διρφύων-Μεσσαπίων

 


Από σήμερα θα υπάρχουν και θέματα που θα απασχολούν και μία ακόμη μεγάλη μερίδα του Δήμου μας, που είναι οι νέοι. Διότι και οι άνθρωποι αυτοί έχουν τις δικές τους απόψεις, γνώμες, προτάσεις για τον τόπο όπου γεννήθηκαν και ζουν. Για αυτό προτείνω σε όποιον νέο θέλει να κάνει οποιαδήποτε παρέμβαση ή να εκφράσει την δική του άποψη για ότι τον απασχολεί ας μου στείλει κάποιο μήνυμα στο messenger. 

Έχω δει ότι υπάρχουν αρκετοί δημιουργικοί νέοι, όπου μπορούν και αυτοί να προβάλλουν τις δημιουργίες τους μέσω του eviasmile αν το θέλουν και το επιθυμούν. Σε επόμενη ανάρτησή μου θα ασχοληθώ με μία ομάδα νέων που πραγματικά έχουν δημιουργήσει κάτι υπέροχο. Και αυτούς τους νέους πρέπει να τους ενθαρρύνουμε να συνεχίσουν αυτή την πολύ όμορφη προσπάθεια που κάνουν και να γίνουν μιμητές και άλλων παιδιών. 

Πέραν όμως αυτής της μεγάλης μερίδας νέων, θέλω να πιστεύω, υπάρχουν και κάποιοι, λιγοστοί βέβαια, που δημιουργούν ζητηματάκια άλλοτε μη σημαντικά και άλλοτε πολύ σημαντικά. Δεν γνωρίζω τους λόγους που προβαίνουν σε άσχημες πράξεις και ενέργειες, αλλά επειδή πέραν του ότι δεν σέβονται δημόσιους χώρους και τους καταστρέφουν, θεωρώ ότι μπορούν και αυτοί να αναδείξουν ένα πολύ όμορφο πρόσωπο και να αναδεικνυθούν τα ταλέντα τα οποία έχουν, διότι είμαι σίγουρος ότι έχουν και μπορούν με αυτά να προσφέρουν πάρα πολλά. 

Ας γίνει η ανάρτηση αυτή η αρχή μιας όμορφης αλλαγής όλων των νέων με άποψη, με σκέψη, με προσφορά και με αλλαγή προς τον τόπο. Για ότι θελήσετε το eviasmile είναι πάντα ανοιχτό για κάθε συζήτηση. 

Σχόλια