Το τραγούδι της ημέρας: Ένα υπέροχο τραγούδι του Γιάννη Τούσια σε καμπάνια για τον αυτισμό πριν τρία χρόνια.

 


Τον Γιάννη Τούσια τον γνώρισα πριν από λίγα χρόνια όταν ήλθε να παίξει σε μία εκδήλωση στο ΚΕΦΙΑΠ για τους ανθρώπους με ιδιαιτερότητες και την ομάδα δημιουργικής απασχόλησης ΑΜΕΑ Διρφύων-Μεσσαπίων. Ένας υπέροχος μουσικός με ήθος και με υπέροχο καλλιτεχνικό υπόβαθρο. 

Από τότε έχουμε συναντηθεί αρκετές φορές, έχω γράψει αρκετές αναρτήσεις για αυτόν και τώρα έρχεται να μας ξανά συστηθεί και μία άλλη ιδιότητα. Εννοώ αυτή του στιχουργού. Το τραγούδι που έγραψε στίχους και μουσική, το οποίο ερμηνεύει ο Παναγιώτης Σδούκος, ονομάζεται το Σταυροδρόμι. Και αναφέρεται  την αναζήτηση του ανθρώπου για την ευτυχία. Η λύση την οποία προτείνει, στην αναζήτηση αυτή, είναι η επικέντρωση του ανθρώπου σε αυτό που πραγματικά θέλει η καρδιά του.

Το συγκεκριμένο τραγούδι δημιουργήθηκε στο πλαίσιο της καμπάνιας «Η Μουσική τραγουδά για τον Αυτισμό» του Πανελλήνιου Συλλόγου Γονέων, Κηδεμόνων & Φίλων Ατόμων με Αυτισμό και Ειδικές Ανάγκες «Η Αγία Σκέπη», με στόχο την ευαισθητοποίηση της κοινωνίας σε θέματα σχετικά με τον Αυτισμό. 

Εγώ θα ήθελα αυτό το τραγούδι να το αφιερώσω σε όλους όσους έχουν ανθρώπους που βρίσκονται στο φάσμα του Αυτισμού και σε όλους τους Εθελοντές που καταπιάνονται με ανθρώπους που βρίσκονται σε αυτό το φάσμα. 

Γιάννη πραγματικά είσαι ψυχάρα και σου αξίζουν πολλά συγχαρητήρια. Απολαύστε το τραγούδι:


Σχόλια