Λάθος ο διαχωρισμός σε εμβολιασμένους και ανεμβολίαστους.

 


Σε λάθος δρόμο βρίσκεται η κυβέρνηση όταν παίρνει μέτρα και χωρίζει τον κόσμο σε εμβολιασμένους και ανεμβολίαστους. Οι άνθρωποι δεν είναι πράγματα και δεν μπορεί ουδείς να διαλύσει την ανθρώπινη αξιοπρέπεια. Έχουν καταργηθεί με αυτόν τον τρόπο όλα τα ανθρώπινα δικαιώματα και γίνεται διχασμός του κόσμου. Δεν μπορεί ουδείς να επιβάλλει κάτι για μία επιδημία, η οποία μας ταλανίζει εδώ και 1,5 χρόνο. 

Ναι το προλαμβάνειν είναι καλύτερο του θεραπεύειν, αλλά γιατί δε μιλούν για σωστή πρόληψη; Γιατί πρέπει να είναι μόνο ο εμβολιασμός πρόληψη και όχι και μια ισορροπημένη διατροφή, περπάτημα, γυμναστική κ.ο.κ; Γιατί αρχικά όταν κάποια κράτη άρχισαν να αντιμετωπίζουν τον κορονοϊό με κάποια φυτά το αποσιώπησαν ή το χλεύασαν; 

Γιατί πρέπει όλοι να εμβολιαστούμε; Πόσο σίγουροι είμαστε για τα εμβόλια; Πολλά είναι τα ερωτήματα για αυτά και πολλή μεγάλη δυσπιστία. 

Αφήστε τους ανθρώπους να ενεργήσουν ο καθένας, όπως επιθυμεί. Μην διχάζετε τις κοινωνίες. Nαι να υπάρχουν μέτρα. Αλλά όχι όπως το πάτε αγαπητοί. Εάν αρχικά αυξάνονταν τα αστικά, δεν υπήρχαν συνωστισμοί στα ΜΜΜ και πολλά ακόμη δεν θα είχαμε την κατάσταση αυτή. Αλλά δεν ακούγατε και πήρατε λανθασμένα μέτρα. Τώρα όμως δεν μπορείτε να επιβάλλετε τίποτα. 

Και μη νομίσετε ότι είμαι αρνητής. Είμαι σκεπτόμενος άνθρωπος, που το ψάχνω το θέμα και γνωρίζω πως μπορεί να θωρακιστεί ένας οργανισμός.  

Σχόλια