Δ.Σ του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 3ου Δημοτικού Σχολείου Ψαχνών: Συγκέντρωση σχολικών ειδών και ρουχισμού για τα παιδιά των πυρόπληκτων περιοχών της Β. Ευβοίας


 Το Δ.Σ του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 3ου Δημοτικού Σχολείου Ψαχνών διοργανώνει την συγκέντρωση σχολικών ειδών και ρουχισμού παιδιών με σκοπό την στήριξη των μαθητών/ μαθητριών που φοιτούν ή θα φοιτήσουν σε σχολεία των πυρόπληκτων περιοχών και ειδικότερα στον Δήμο Μαντουδίου- Λίμνης- Αγίας Άννας που έχει υποστεί και την μεγαλύτερη καταστροφή.


Καθημερινά, εκτός Σαββατοκύριακου για το χρονικό διάστημα από Τρίτη 31/08/2021 έως και την Πέμπτη  09/09/2021, ώρες 19:00 έως 20:30, μέλη του Δ.Σ του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων θα βρίσκονται στο σχολείο για την παραλαβή των απαραίτητων ειδών. Τα είδη προς συγκέντρωση είναι:


·         Τσάντες σχολικές για τα σχολεία όλων των βαθμίδων πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης (νηπιαγωγείο, δημοτικό, γυμνάσιο, λύκειο).


·         Γραφική ύλη (π.χ μολύβια, στυλό, γόμες, ξύστρες, διορθωτικό υγρό κλπ).


·         Τετράδια, ντοσιέ, διαφάνειες, φάκελοι κλπ.


·         Είδη ζωγραφικής (μπλοκ, ξυλομπογιές, μαρκαδόροι, κηρομπογιές, χαρτόνια κλπ)


·         Κόλλες, κολλητικές ταινίες,  συρραπτικά, ψαλίδια κλπ).


·         Οποιαδήποτε άλλο είδος που χρησιμοποιούν οι μαθητές.


·         Είδη ρουχισμού για μαθητές/ μαθήτριες (φόρμες, παντελόνια, κολάν, μπουφάν κλπ).


·         Ηλεκτρονικός εξοπλισμός.


Θερμά παρακαλούμε όπως ενημερώσετε το συγγενικό και το φιλικό σας περιβάλλον, καθώς η προσπάθεια αυτή απευθύνεται σε όλους όσους θέλουν να δείξουν την υποστήριξη και την αλληλεγγύη τους.  


Για οποιαδήποτε πληροφορία μπορείτε να απευθύνεστε στα τηλέφωνα: 6977524271 (Παπαστάμος Μανώλης) και 6939208868 (Κωστάντη Μαρία) ή και μέσω ηλεκτρονικής αλληλογραφίας στην διεύθυνση:  parents3psachna@gmail.com.

Σχόλια