Ανακοίνωση του Συλλόγου Ιδιοκτητών Ενοικιαζόμενων Διαμερισμάτων και Δωματίων Ψαχνών

 


Μετά την ανακοίνωση των βάσεων στα ανώτατα εκπαιδευτικά ιδρύματα, ο σύλλογός μας θα ήθελε να συγχαρεί όλα τα παιδιά, που παρά την δύσκολη σχολική χρονιά λόγω Κορονοϊού, κατάφεραν να εισαχθούν σε μια ανώτατη σχολή. Για τα παιδιά που δεν τα κατάφεραν λόγω των δυσκολιών του νέου εκπαιδευτικού συστήματος ευχόμαστε τα όνειρά τους να πραγματοποιηθούν.  

Σε ότι αφορά τώρα το ΕΚΠΑ και ειδικότερα το Συγκρότημα Ευρίπου, πρέπει να τονιστεί ότι παρόλο την ελάχιστη βάση εισαγωγής  του 10 που ισχύει από φέτος, είχε τις σχετικά λιγότερες απώλειες συγκριτικά με τα υπόλοιπα Πανεπιστήμια στην Ελλάδα. 

Ο Σύλλογος μας από την αρχή της δημιουργίας του ΕΚΠΑ στον τόπο μας, είναι σε άριστη συνεργασία με την ηγεσία του Πανεπιστημίου και με τον Δήμο, σαν ένα κομμάτι της τοπικής κοινωνίας, που φιλοξενεί το ίδρυμα. Για αυτό όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, είμαστε έτοιμοι να αγκαλιάσουμε τα παιδιά με αγάπη, να τους δώσουμε στέγη, και να προσπαθήσουμε να τα εντάξουμε στην κοινωνία μας. Να δώσουμε από την κουλτούρα μας και να πάρουμε από την δική τους. Ευχόμαστε ολόψυχα καλό ξεκίνημα στη νέα πλέον φοιτητική ζωή τους. 

Το Δ.Σ. του Συλλόγου Ιδιοκτητών Ενοικιαζόμενων Διαμερισμάτων και Δωματίων Ψαχνών 

Σχόλια