Κύπελλο Ευβοίας: ΠΑΟ Πολιτικών-Καστέλλα 1-3.

 


Η Καστέλλα επικράτησε στα Πολιτικά της τοπικής ομάδας 3-1, για τη δεύτερη αγωνιστική του έβδομου ομίλου της πρώτης φάσης του κυπέλλου Εύβοιας ‘Πανταζής Απόστολος’.



Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ στο 21′ με γκολ του Ι. Αργύρη. Η ομάδα των Πολιτικών ‘απάντησε’ έξι λεπτά μετά, με τον Νεσίμι να ‘γράφει’ το 1-1. Στην επανάληψη, ο ΑΠΟΚ κατάφερε τελικά να εξασφαλίσει το ‘διπλό’, χάρις σε δύο γκολ που πέτυχε μέσα σε διάστημα έξι λεπτών. Αρχικά, ο Α. Γραμματικόγιαννης έδωσε και πάλι το προβάδισμα στην ομάδα του 1-2 στο 60′ και στο 66′ ο Τσούμαρης ‘σφράγισε’ την επιτυχία της Καστέλλας, διαμορφώνοντας το τελικό 1-3.


ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Κούκουρα/Βελέντζας-Παππάς.


ΓΚΟΛ: 27′ Νεσίμι-21′ Ι. Αργύρης, 60′ Α. Γραμματικόγιαννης, 66′ Τσούμαρης.


ΠΑΟ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ (Αντώνης Μπισμπικόπουλος): Τρίκκας, Δ. Λάζαρης (68′ Χρυσικός), Μάτιας, Καρκαλής, Ι. Μπίτζος, Ρόγκας, Καραμπέτσος, Φωτεινός (61′ Μαραγκός), Σ. Μπίτζος (85′ Μαύρος), Μήτρου, Νεσίμι.


ΚΑΣΤΕΛΛΑ (Τάκης Σπυρόπουλος): Αναστασίου, Νήρας, Γιούλης, Θ. Γραμματικόγιαννης, Ι. Αργύρης, Σίμωσης (89′ Λεοντής), Ντεγιάννης (90’+3′ Καλογιάννης), Κουβούσης, Παπαδόπουλος, Τσούμαρης, Α. Γραμματικόγιαννης.

eviasports

Σχόλια